Google+
Home » Social » Corneliu Bârlădeanu se retage într-un sat din Hunedoara! Iată cine i-a pus o casă la dispoziție!

Corneliu Bârlădeanu se retage într-un sat din Hunedoara! Iată cine i-a pus o casă la dispoziție!

Fostul episcop al Hușilor, Corneliu Bârlădeanu, se va muta în județul Hunedoara și va locui într-un imobil din satul Hățăgel, comuna Densuș, în apropiere de orașul Hațeg.

Casa i-a fost pusă la dispoziție de episcopul locțiitor al Daciei Felix, Daniil Stoenescu, după ce fostul episcop al Hușilor a demisionat din funcție ca urmare a scandalului sexual în care a fost implicat. Nemaifiind episcop, Corneliu Bârlădeanu nu mai poate dispune de o reședință proprie.

”Am înțeles că dânsul nu ar mai avea unde să locuiască (Corneliu Bârlădeanu – n.r.), pentru că reședință nu mai are, nemafiind episcop. Atunci Preasfințitul Părinte Daniil a hotărât să-i pună la dispoziție una din locuințele pe care le deține, pentru a-și stabili domiciliul acolo. Este o propunere personală, nu este o propunere a Episcopiei Devei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Episcopiei Devei și Hunedoarei, părintele Gabriel Miricescu.

Episcopul Daniil Stoenescu este de loc din satul Hățăgel, unde deține și o proprietate imobiliară.

Corneliu Onilă nu mai are voie să slujească la altar și nu va mai putea candida pentru vreo funcție, dar poate veni la biserică, la fel ca orice credincios. (Paul ALEXA)

About Simona Vasile

One comment

  1. Se mai intoarce roata nu-i asa?Unde l-ai trimis pe Chirvase?Cum l-ai dat afara fara motiv si pe el si pe tatal lui,cum i-ai luat painea de la gura..Vezi cumva acum vreo legatura?

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: