Google+
Home » Social » Pensionarii ”BUNI-pe-NET”, așteptați la cursuri gratuite de utilizare a calculatorului și internetului. Iată cele patru puncte deschise în județ!

Pensionarii ”BUNI-pe-NET”, așteptați la cursuri gratuite de utilizare a calculatorului și internetului. Iată cele patru puncte deschise în județ!

Persoanele vârstnice din județul Vaslui dornice să se inițieze în tainele internetului și ale utilizării calculatorului au șansa de a se instrui gratis, în cadrul celei de a doua ediții a acțiunii ”BUNI-pe NET”, organizată de Centrul de Informare Europe Direct Vaslui, din cadrul Consiliului Județean.

Se vor desfășura patru seminarii de instruire în utilizarea calculatorului și a internetului, în localitățile Vaslui, Huși, Bârlad și Negrești. Având tematica „Agenda Digitală a Uniunii Europene”, seminariile contribuie la dobândirea independenței și facilitarea vieții persoanelor vârstnice, favorizând incluziunea socială a acestora și îmbătrânirea activă.

Întâlnirile vor avea durata de cel puțin o oră fiecare și vor fi organizate în perioada 23 – 25 august 2017, după următorul calendar:

– 23 august, ora 10.00 – 11.00, la Centrul Medico Social „Buna Vestire” Vaslui;

– 24 august, 9.00 – 10.00, la sediul Centrului de Tineret Negrești;

-24 august, 15.00 – 16.00, la Centrul Consultativ pentru Cetățeni, Huși;

-25 august, 10.00 – 11.00, la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Elena Cuza” Bârlad.

Acțiunea face parte din suita activităților proiectului „Centrul de Informare EUROPE DIRECT Vaslui”, cofinanțat de Comisia Europeană prin Reprezentanța sa din România, în cadrul programului „Selectarea structurilor gazdă pentru centrele de informare ale Rețelei Europe Direct 2013-2017”.

Parteneri sunt primăriile din Vaslui, Negrești, Huși, Bârlad, Asociația Pensionarilor din Huși și Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor “Elena Cuza” din Bârlad. (Paul ALEXA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: