Google+
Home » Justitie » UPDATE Bărbatul accidentat mortal a fost identificat!

UPDATE Bărbatul accidentat mortal a fost identificat!

UPDATE

In urma cu câteva zeci de minute, bărbatul accidentat mortal în zona Restaurantului Gallamar din Bârlad a fost identificat de polițiști. Este vorba de B. Filip, avea 66 de ani și locuia pe Bulevardul Epureanu. Omul locuia singur în apartamentul său, soția lui fiind decedată acum câteva luni.

Un bărbat a decedat în urma unui accident de circulație care a avut loc pe raza municipiului Bârlad, noaptea trecută, iar polițiștii nu au reușit să-l identifice la această oră.

Bărbatul a fost lovit de un autocamion condus de un șofer în vârstă de 42 de ani. Victima mergea pe partea carosabilă a Bulevardului Republicii, în zona Restaurantului Gallamar, iar camionul venea din spatele său.

Bărbatul accidentat a fost transportat în stare de inconștiență la Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” din localitate. În urma investigațiilor a fost diagnosticat cu fractură deschisă bimolară dreaptă și politrumatism, însă medicii nu l-au mai putut salva.

”Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul. În prezent, polițiștii desfășoară activități specifice, în vederea identificării victimei accidentului”, se arată într-un comunicat de presă al IJP Vaslui.

La momentul producerii accidentului, victima purta pantaloni din stofă de culoare gri, tricou de culoare albastră și era încălțată cu sandale de culoare maron.

Semnalmente: înălțime – 1,60 – 1,65 m, ochi căprui, păr șaten, față ovală, ten măsliniu.

Dacă puteți oferi detalii cu privire la identitatea acestei persoane, vă rugăm să anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați SNUAU 112! (Paul ALEXA)

Comments

comments

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: