Google+
Home » Justitie » Fetiță de 5 ani, din Vaslui, transportată urgent la Iași după ce un inconștient a intrat cu mașina în autoturismul părinților săi

Fetiță de 5 ani, din Vaslui, transportată urgent la Iași după ce un inconștient a intrat cu mașina în autoturismul părinților săi

Grav accident de circulație, sâmbătă, la ieșirea din municipiul Vaslui, spre Negrești, când o fetiță de 5 ani fost, efectiv, proiectată prin parbrizul autoturismului în care se afla împreună cu părinții săi. Vinovat este un șofer imprudent, în vârstă de 58 de ani, care nu s-a asigurat în momentul în care a ieșit din parcarea restaurantului ”Cișmeaua Moldovencei” și s-a izbit în mașina în care se aflau fetița și familia ei.

”În urma impactului, mama și fiica au fost rănite, la fața locului fiind solicitat un echipaj de prim ajutor din cadrul SMURD. Conducătorii auto ai celor două autovehicule implicate în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, constatându-se că niciunul dintre ei nu a consumat băuturi alcoolice’‘, a declarat Silvia Manta.

Pe numele șoferului vinovat de producerea accidentului a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (Paul Alexa)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: