Google+
Home » Justitie » Un bețiv din Vaslui a mușcat și lovit cu picioarele jandarmii

Un bețiv din Vaslui a mușcat și lovit cu picioarele jandarmii

Muzica dată prea tare i-a adus duminică pe jandarmi pe strada Metalurgiei, din Vaslui, în urma unei sesizări făcute de un vecin nemulțumit. Totul a luat însă o turnură neobișnuită după ce persoana care a sunat la 112 nu a fost mulțumită de măsurile luate și a reacționat foarte agresiv.

Ajunși la fața locului, echipajul de intervenție l-a identificat pe R.C., persoana care asculta muzică la intensitate mare. Acestuia i s-a pus în vedere să dea muzica mai încet, totodată aducându-i-se la cunoștință prevederile legii privind normele de conviețuire socială. La fața locului a venit și S.M, care a făcut reclamația la 112. Fiind sub influența băuturilor alcoolice a solicitat echipajului de jandarmi să ia măsuri de sancționare față de numitul R. C., spunând că altfel va lua el.

Jandarmii au trecut la legitimarea persoanelor, moment în care reclamantul a devenit agresiv verbal atât cu persoanele de față cât și cu patrula de jandarmi, motiv pentru care i s-a pus în vedere să se liniștească altfel se vor lua măsuri legale împotriva sa. În continuare acesta le-a adresat injurii și amenințări jandarmilor. Aceștia l-au încătușat, moment în care acesta a început să-i muște de mâini și să-i lovească cu picioarele.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției municipiului Vaslui unde a continuat să aducă injurii și amenințări jandarmilor din patrula de intervenție. A fost înștiințat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu privire la infracțiunea de ultraj sesizată de subofițerii jandarmi, care a dispus ca lucrătorii de poliție din cadrul B.I.C. Vaslui să efectueze cercetări, urmând ca dosarul de cercetare penală să fie înaintat cu propunerea de declinare a competenței Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: