Google+
Home » Administratie » Bâlciul s-a mutat în Consiliul Local Bârlad. Principalii actori: pesediștii!

Bâlciul s-a mutat în Consiliul Local Bârlad. Principalii actori: pesediștii!

de Mihaela NICULESCU

Circ politic pe banii bârlădenilor! După ce s-au dat în stambă luna trecută, când au ieșit din sala de ședință, consilierii locali PSD au dorit să fie primadone și la ședința din 28 august. Dacă luna trecută aceiași consilieri nu au votat validarea mandatului de consilier local al lui Mihai Bozianu (PNL), invocând un pretext (nu are importanță care), luni, consilierii circari și-au dat din nou cu stângu-n dreptul.

Deși au verificat dacă Mihai Bozianu întrunește condițiile legale de a fi consilier local și au recunoscut că toate prevederile legale au fost respectate, la final nu l-au votat, preferând să se abțină. Ba mai mult, au vociferat că este perfect legal să te abții sau să nu votezi un proiect cu care nu ești de acord. Întrebați de către consilierii PNL de ce nu au votat validarea mandatului de consilier al colegului lor de partid, consilierii PSD nu au avut niciun argument.

Printre amatorii de circ politic se numără și consilierul Andrei Huiban. Având carnet de membru PSD, acesta face acum ceea ce au făcut actualii colegi pesediști, în vremea când el era membru PDL și aștepta să intre în Consiliul Local în locul doctorului Octavian Marcu (care demisionase). Și atunci (2014), pesediștii din fostul Consiliu Local își băteau joc de ideea de administrație publică și de câte ori se aflau în fața proiectului de hotărâre privind validarea în funcție a lui Huiban, fie părăseau sala, fie, părăseau primăria pe ușa dindos, fie refuzau să voteze. Fără argumente. Doar ca să-și șicaneze colegii din opoziție. Atunci, Huiban poza în victimă. Acum, după ce a demisionat din PDL și a trecut în barca pesediștilor face exact lucrurile pe care le-a blamat. După care logică, domnule Huiban? Unde este omul care propăvăduia bunul-simț, fair-play-ul, seriozitatea în fața electoratului? Nu, nu-i nevoie să ne răspundeți pe facebook. Singura datorie pe care o aveți, alături de colegii din partid, este să nu vă faceți de râs în fața celor care v-au ales și în fața tuturor celor cară vă plătesc leafă de consilier. Maimuțăreala e numai pentru circ!

Așadar, cât timp va continua numărul saltimbancilor roșii, adică până la loc comanda, Consiliul Local Bârlad va funcționa cu 20 de consilieri: 10 de la PSD, 9 de la PNL și unul independent.

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: