Google+
Home » Justitie » (Galerie foto) Accident pe raza comunei Costești: un autoturism a ars scrum și doi oameni au ajuns la spital

(Galerie foto) Accident pe raza comunei Costești: un autoturism a ars scrum și doi oameni au ajuns la spital

Accident teribil de circulație, luni, seară, pe DE 581, pe raza comunei Costești, unde un autoturism a ars în totalitate, iar doi oameni au ajuns la spital cu răni destul de serioase.

Mașina care a luat foc avea instalație pe gaz, care a explodat în urma impactului cu un alt autovehicul.

”Din informațiile primite de polițiștii rutieri aflați la fața locului, un cetățean moldovean se deplasa pe ruta Vaslui – București cu un autoturism dotat cu instalație pe gaz. La un moment dat, un autoturism i-a tăiat calea și a intrat în coliziune cu mașina condusă de cetățeanul din Republica Moldova, în urma impactului având loc o explozie la butelia de gaz. Ambii conducători auto au fost răniți, ei fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul”, a declarat, Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Martorii accidentului susțin, însă, că șoferul moldovean este cel vinovat.

”Moldoveanul intrase in depășire pe linie continuă, iar celălalt șofer s-a speriat si a pierdut controlul volanului. Sper sa se facă dreptate”, este mesajul transmis pe pagina de facebook a ziarului Est News de unul dintre martori, cel care ne-a și pus la dispoziție imagini inedite de la accident.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit pentru stingerea incendiului, dar autoturismul a fost complet avariat. La fața locului s-a deplasat și prefectul județului Vaslui, Eduard Popica.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: