Google+
Home » Sport » CSS Bârlad participă în acest sfârșit de săptămână la etapa a IV-a a Circuitului Național de MiniRugby 2017

CSS Bârlad participă în acest sfârșit de săptămână la etapa a IV-a a Circuitului Național de MiniRugby 2017

Rugbyștii bârlădeni vor disputa sâmbătă și duminică, pe Stadionul „Arcul de Triumf” din București etapa a IV-a a Circuitului Național de MiniRugby 2017. Vor participa peste 500 de copii care sunt în angrenați în competiție, la 30 de echipe. Evenimentul aduce la start zece echipe de U8 (născuți în 2009 și mai mici), nouă de U10 (născuți în 2007 și 2008) și 11 de U12 (născuți în 2005 – 2006).

Ședința tehnică cu antrenorii echipelor participante va fi vineri, de la ora 19:00, la Sala de conferințe a Federației Române de Rugby. La aceasta vor participa și arbitrii care vor fi delegați de către Comisia Centrala a Arbitrilor. În prima zi a turneului se vor disputa meciurile din grupe, între orele 10.00 – 14.00 Duminică se va stabili clasamentul final și va avea loc festivitatea de premiere, de la ora 14.00.

La U8 vor participa CS Șoimii Câmpia Turzii, ACS Șoimi București, CSM Suceava, CS Warriors Timișoara, CSM Sibiu, CSS Bârlad, CSS Gura Humorului, CSO Ovidiu Constanța, RC Grivița și CSO Pantelimon.

La U10 vor lua startul ACS Șoimii Bucureșți, CSO Pantelimon, CS Warriors Timișoara, CSM Suceava, CSS Bârlad, CS Rugby Săcele, CSO Ovidiu Constanța și RC Grivița.

La U12 se vor înfrunta ACS Șoimii Bucureșți, AS Victoria Cumpăna, CS Warriors Timișoara, CSO Pantelimon, CS Rugby Săcele, CSS Bârlad, CSS Gura Humorului, ACS Amicii Suceava, RC Arieșul Mihai Viteazu, RC Antonio Jr. și RC Grivița.

Cele mai bune performanțe ale CSS Bârlad la această ediție a Circuitului Național de MiniRugby 2017 sunt două clasări pe locul trei, la U8 și U10, etapa trecută, la Gura Humorului. S-a mai clasat pe patru cu echipa U10, în prima etapă. CSS Bârlad U12 a terminat pe șapte în prima și a treia etapă și pe nouă în cea de-a doua.

CSS Bârlad a reușit anul trecut să termine competiția pe locul III, cu echipa U8, care a câștigat turneul Dobrogea. Rugbyștii U10 s-au clasat în 2016 pe locul șase. Bârlădenii nu au participat anul trecut la competiția U12. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: