Google+
Home » Administratie » Ziua Porților Deschise la Cinematografului „Victoria” și Centrul de Revitalizare și Loisir din Bârlad

Ziua Porților Deschise la Cinematografului „Victoria” și Centrul de Revitalizare și Loisir din Bârlad

Bârlădeni, pregătiți-vă pentru Ziua Porților Deschise, pe care Direcția de Administrare a Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC) o va organiza pe 16 septembrie, când se împlinesc doi ani de la darea în folosință a două investiții controversate.

Centrul de Revitalizare și Loisir și Cinematograful „Victoria” sunt obiectivele pe care conducerea Pieței vrea să le facă mai mult cunoscute bârlădenilor, având în vedere că primul nu are numărul de beneficiari care ar fi de dorit, față de cinematograf, unde lucrurile stau ceva mai bine. O explicație pentru adresabilitatea mai scăzută pentru Centrul de Revitalizare și Loisir îl reprezintă tarifele procedurilor, mult mai mari decât cele practicate în clinicile private, care au contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS).

Iulian Bîca, directorul DAPPC, spune că la această oră nu există un cadru legal pentru a încheia un contract cu Casa, dar odată cu schimbarea organigramei și a Regulamentului de Funcționare a DAPPC se vor putea contracta servicii cu CJAS și angaja un medic balneo-fizioterapeut.

Ziua Porților Deschise va fi o ocazie bună pentru bârlădeni de a vizita cele două obiective și de a vedea care este dotarea, serviciile oferite, într-un cuvânt oferta lor către populație. Accesul în cinematograf și în centrul SPA va fi gratuit pe 16 septembrie, vizitatorii putând viziona filmele fără bani și, de asemenea, putând să beneficieze de proceduri de fizioterapie la Centrul de Revitalizare și Loisir, în mod gratuit.

Dacă numărul vizitatorilor va fi mai mare decât posibilitățile de onorare a cererilor la Centrul de Revitalizare și Loisir, vor fi programați în zilele următoare. Conducerea DAPPC spune că va lua legătura cu Sindicatul Pensionarilor, cu Casa de Ajutor Reciproc al Pensionarilor, cu agențiile de turism din oraș și cu reprezentanții hotelurilor și pensiunilor pe care îi invită la eveniment.

De asemenea, vor fi făcute invitații de participare la momentul aniversar, dar și de promovare în același timp, către reprezentanți ai autorităților locale în timpul cărora au fost ridicate cele două construcții: ex-primarul Constantin Constantinescu, deputatul Adrian Solomon, fostul viceprimar Marin Bunea, foști consilieri locali, dar și fostul director al DAPPC, Vasile Ciochină. (Mihaela NICULESCU)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: