Google+
Home » Justitie » Femeia căutată mai multe zile la rând de polițiști, jandarmi și pompieri a fost găsită moartă

Femeia căutată mai multe zile la rând de polițiști, jandarmi și pompieri a fost găsită moartă

O femeie de 47 de ani din municipiul Huși, a cărei dispariție de la domiciliu a fost anunțată în urmă cu aproape o săptămână, a fost găsită, sămbătă, decedată, polițiștii susținând că aceasta și-a pus capăt zilelor.

Femeia a fost găsită spânzurată într-o vie situată într-o zonă nelocuită, de un bărbat care mergea la muncă în împrejurimi. “Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la deces. Prima ipoteză luată în calcul este cea a sinuciderii. Sunt așteptate rezultatele necropsiei care vor stabili cu exactitate cauza decesului”, a declarat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Femeia fusese căutată mai multe zile la rând, la operațiune participând 45 de jandarmi, polițiști și pompieri din județ. Autoritățile au făcut apel și la populație, sfătuind cetățenii care au văzut femeia sau au informații despre ea să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Vaslui, femeia ar fi lăsat un bilet de adio înainte de a pleca de la domiciliu, iar pe un calculator pe care aceasta îl folosise anchetatorii au găsit indicii că ar fi căutat pe internet metode de sinucidere. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: