Google+
Home » Social » Ploaia torențială nu a creat probleme în județ. În zilele următoare, șansele de precipitații sunt de 20%

Ploaia torențială nu a creat probleme în județ. În zilele următoare, șansele de precipitații sunt de 20%

Ploaia torențială de duminică noaptea nu a creat probleme în județul nostru, așa cum s-a întâmplat în multe zone din țară, inclusiv în județe învecinate. Cantitățile de precipitații au fost de până la 25 de litri pe metru pătrat în câteva zeci de minute, cel mai mult plouând în comuna Băcești.

Județul nostru a fost ferit de inundații sau rafale puternice de vânt în cursul nopții de duminică spre luni, așa cum s-a întâmplat în alte zone din țară. Cel puțin așa susțin autoritățile, care nu au raportat nicio zonă calamitată sau vreo revărsare de râu. În cele câteva zeci de minute cât a ținut ploaia torențială, cantitățile de precipitații înregistrate de către Serviciul de Gospodărire a Apelor nu au depășit 25 de litri pe metru pătrat, în zona comunei Băcești.

Cel mai mult a plouat în sudul județului, însă fără a crea probleme, așa cum s-a întâmplat în alte zone ale țării, unde a fost dezastru. Nu avem raportări de la comitetele locale pentru situații de urgență cu privire la situații deosebite”, ne-a declarat prefectul județului, Eduard Popica.

Pentru zilele următoare, șansele de precipitații pentru județul nostru sunt, potrivit prefectului, de 20%. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: