Home / Justitie / ISU Vaslui oferă gratuit un ciobănesc german care a fost scos la licitație fără ca nimeni să-l cumpere

ISU Vaslui oferă gratuit un ciobănesc german care a fost scos la licitație fără ca nimeni să-l cumpere

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui cedează cu titlul gratuit un câine rasa ciobănesc german. Patrupedul, pe care pompierii vasluieni au vrut inițial să îl vândă cu cel puțin 1.900 de lei prin licitație, a fost ”scos din serviciu” pe motiv că nu a trecut testele cu echipa canină.

Acesta fost repartizat celor de la ISU Vaslui de către Centrul Chinologic Sibiu atunci când avea vârsta de zece luni, după care a urmat și o perioadă de specializare, alături de un subofițer al inspectoratului. Este specializat, cel puțin teoretic, în intervențiile în mediul urban pentru căutarea persoanelor surprinse sub dărâmături. A fost „scos din serviciu” la vârsta de cinci ani și trei luni.
„Persoanele interesate vor adresa comandantului unității solicitările de preluare fără plată a câinelui. Prioritate la preluarea cu titlul gratuit îl are conductorul câinelui”, se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială instituției.
(G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Contribuția lunară pentru contractele de asigurare la sistemul de pensii a crescut la 558 lei

de Dănuț CIOBANU  Contractele de asigurare ...

Vasluienii vor încasa în următorii ani printre cele mai mici salarii din România

de Dănuț CIOBANU Vasluienii vor avea ...

O victimă și patru autoturisme avariate, în urma unui accident petrecut în apropiere de Vaslui

Patru autoturisme au fost implicate vineri, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: