Home / Justitie / ISU Vaslui oferă gratuit un ciobănesc german care a fost scos la licitație fără ca nimeni să-l cumpere

ISU Vaslui oferă gratuit un ciobănesc german care a fost scos la licitație fără ca nimeni să-l cumpere

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui cedează cu titlul gratuit un câine rasa ciobănesc german. Patrupedul, pe care pompierii vasluieni au vrut inițial să îl vândă cu cel puțin 1.900 de lei prin licitație, a fost ”scos din serviciu” pe motiv că nu a trecut testele cu echipa canină.

Acesta fost repartizat celor de la ISU Vaslui de către Centrul Chinologic Sibiu atunci când avea vârsta de zece luni, după care a urmat și o perioadă de specializare, alături de un subofițer al inspectoratului. Este specializat, cel puțin teoretic, în intervențiile în mediul urban pentru căutarea persoanelor surprinse sub dărâmături. A fost „scos din serviciu” la vârsta de cinci ani și trei luni.
„Persoanele interesate vor adresa comandantului unității solicitările de preluare fără plată a câinelui. Prioritate la preluarea cu titlul gratuit îl are conductorul câinelui”, se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială instituției.
(G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Daune plătite de 16.240 lei, prin polițele de asigurare obligatorie a locuinței

La sfârșitul lunii august 2019, ...

Parcul de joacă din zona Crolux – Bârlad intră în proces de modernizare

Locul de joacă pentru copii ...

Bătrân din Bogdănești, lovit de o mașină după ce a încercat să traverseze strada fără să se asigure

Un bărbat de 72 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: