Google+
Home » Justitie » Proba practică a examenului pentru permis auto, supravegheată audio și video și în județul nostru

Proba practică a examenului pentru permis auto, supravegheată audio și video și în județul nostru

Proba practică a examenului pentru permis de conducere auto se susține, din această săptămână, cu supraveghere audio și video în județul nostru, după ce Serviciul Permise și Înmatriculări Auto a primit tabletele cu care se înregistrează modul cum se descurcă pe traseu posibilii viitori șoferi.

Elevii școlilor de șoferi din județul nostru vor susține proba practică, cea a traseului, supravegheată audio și video, înregistrări în baza cărora vor putea să conteste în instanță modul cum au fost evaluați de către examinatori. Noua modalitate de susținere a examenului este posibilă după ce tabletele care sunt montate în mașinile de școală au sosit și la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor (SPCRCIA) Vaslui.

Aceste dispozitive de înregistrare audio și video ne-au fost furnizate de către STS. Sunt patru tablete la nivelul SPCRCIA Vaslui care sunt puse la dispoziția examinatorului, acestea fiind lipite pe interiorul parbrizelor mașinilor cu care se susține proba practică a examenului pentru obținerea permisului auto”, ne-a declarat șeful SPCRCIA Vaslui, Dumitru Tăbăcaru.

Înregistrările probei practice a examenului pentru permis auto se vor descărca ulterior într-o stație a SPCRCIA Vaslui, unde vor fi stocate timp de o lună pentru a putea fi folosite în instanță de cei care contestă punctajul acordat de către examinator. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: