Home / Administratie / Expo-Zoo Agroind Vaslui, eveniment la care este așteptat ministrul Agriculturii

Expo-Zoo Agroind Vaslui, eveniment la care este așteptat ministrul Agriculturii

Începând de astăzi, timp de două zile, municipiul Vaslui va fi gazda celei de-a XV-a ediții a expoziției Expo-Zoo Agroind Vaslui. La eveniment vor participa unități zootehnice, stațiuni de cercetare și dezvoltare rurală și crescători individuali de animale din toate județele Moldovei dornici de a-și prezenta rezultatele muncii lor.

La cea de a XV-a ediție a Expo-Zoo Agroind Vaslui sunt prezenți cu o parte din portofoliul de animale și produse peste 40 de crescători de taurine și ovine, dar și producători de utilaje de prelucrare și procesare a produselor zootehnice. La expoziția anuală, una dintre cele mai importante din România, sunt așteptați să participe inclusiv miniștrii agriculturii din România și Republica Moldova.
”O să fie prezenți fermieri din toate județele Moldovei, cu diferite specii de animale, cum ar fi bovine și ovine, cu rase de lapte, carne și mixte. De asemenea, vor putea fi admirate și diverse specii de cabaline și păsări. Nu vor lipsi producătorii de utilaje agricole, în special pentru micii fermieri. Ca și la edițiile anterioare, vor fi și standuri pentru expunerea și vânzarea produselor agricole, respectiv legume și preparate din carne”, ne-a declarat directorul Oficiului Județean de Reproducere și Selecție a Animalelor, Cătălin Chelmu.
În urma evaluării, cele mai valoroase animale prezentate la Târgul Expo-Zoo Agroind VASLUI vor fi premiate, crescătorii fiind recompensați cu premii atractive în bani și produse.
(Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Propunere pentru înființarea unui nou traseu de transport public în Bârlad

Este nevoie urgentă să se ...

Peste 27.000 de pensionari vasluieni primesc de la stat bani pentru completarea pensiilor

27.773 de pensionari vasluieni încasează ...

Șoferii au luat cu asalt vulcanizările pentru a-și schimba anvelopele odată cu răcirea vremii

Sute de șoferi din Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: