Google+
Home » Invatamant » 25 de tineri din județ, selectați de DJTS pentru participarea la un curs gratuit de antreprenoriat

25 de tineri din județ, selectați de DJTS pentru participarea la un curs gratuit de antreprenoriat

25 de tineri din județ vor fi selectați de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Vaslui pentru a participa la un curs gratuit acreditat de educație complementară în domeniul competențelor antreprenoriale. Cei interesați de acest curs vor trebui să depună aplicațiile în perioada 11 – 18 septembrie.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Vaslui organizează, în cadrul proiectului ”Program național de formare”, selecția a 25 de tineri care să participe, în luna octombrie sau noiembrie, la cursul acreditat de educație complementară în domeniul competențelor antreprenoriale. În acest sens, înscrierile celor interesați se vor face începând de astăzi și până pe 18 septembrie, urmând ca, după analiza aplicațiilor, pe 21 septembrie să fie publicate rezultatele la nivel național.

Tinerii interesați de acest curs vor trebui să îndeplinească o serie de condiții, precum vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, să fie absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat și să depună o scrisoare de intenție, care să aibă între 600 și 1.000 de cuvinte. Înscrierea aplicațiilor se va face prin poșta electronică a DJST Vaslui, pe adresa djst.vaslui@mts.ro.

Criteriile de selecție a aplicanților sunt în funcție de vârstă, studii și domiciliu, precum și de documentele depuse. De asemenea, se va face și o departajare în funcție de ceea ce scrie în scrisoare de intenție, care trebuie să conțină motivația tânărului care dorește să urmeze cursul, rezultatul așteptat și continuitatea după finalizarea cursului. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: