Google+
Home » Administratie » Mesajul domnului primar al municipiului Vaslui, ing. Vasile Pavăl

Mesajul domnului primar al municipiului Vaslui, ing. Vasile Pavăl

Doamnelor și domnilor profesori,

Dragi elevi,

Dragi părinți,

Ne aflăm în fața unui moment cu o semnificație deosebită la nivel național. Este un moment emoționant în egală măsură pentru fiecare dintre noi, moment care îmi oferă prilejul de a vă transmite urări de bine, sănătate și putere de muncă, tuturor celor care azi pășiți pragul școlii, cu emoție și speranță, încrezători în valoarea si forța tinerei generații.

Domnilor profesori, cu tot respectul și considerația pe care vi le port, îmi manifest deplină încredere în competența dumneavoastră ca formatori ai acestor tineri și vă doresc să continuați, ca în fiecare an, să faceți din învățământul local vasluian un învățământ de calitate pus în lumină de rezultatele de la concursurile și olimpiadele la care au participat elevii dumneavoastră.

Dragi părinți, voi ce le-ați dat naștere, i-ați format, i-ați cizelat și i-ați definit ca oameni, vă rugăm să fiți alături de noi, să ne sprijiniți în realizarea unui adevărat parteneriat din care vor avea de câștigat copiii dumneavoastră.

Dragi elevi, ca tineri în formare, trebuie să aveți scopuri bine definite, să țintiți cât mai sus, să credeți în puterea voastră și să porniți de la premisa că ceea ce învățați acum vă va fi de folos în activitățile viitoare. Trebuie să știți ce vă doriți și să vă urmați visul. Implicați-vă, informați-vă și sfătuiți-vă cu familia și cadrele didactice în ceea ce privește viitorul vostru.

Consider că voi, generația actuală, sunteți mult mai deschiși și capabili de a face fața provocărilor care apar.

Trebuie să conștientizați rolul vostru de a produce schimbarea, transformarea mediului social, începând de la nivel local.

Totodată, vreau să vă asigur că Primăria Vaslui își asumă ca pe o datorie de onoare preocuparea pentru a asigura condiții corespunzătoare desfășurării procesului de învățământ, inclusiv pentru modernizarea și reabilitarea școlilor din municipiu.

Suntem mândri de elevii noștri care au avut în anul școlar trecut rezultate foarte bune și care au dus renumele municipiului Vaslui peste tot în țară și în străinătate.

Vă doresc un an nou școlar cu împliniri, note bune și mult succes în activitățile dumneavoastră!

Primarul municipiului Vaslui, ing. Vasile Pavăl.

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: