Google+
Home » Sport » Ploaie de goluri în prima etapă a Ligii a V-a

Ploaie de goluri în prima etapă a Ligii a V-a

Prima etapă a Ligii a V-a a fost extrem de spectaculoasă, cu nu mai puțin de 38 de goluri marcate în șapte partide disputate, o medie de aproape 5,5 goluri pe meci. În nici una din aceste partide nu s-au marcat mai puțin de patru goluri. Spectacolul a fost la el acasă, vasluienii iubitori ai fenomenului fotbal având parte de partide extrem de disputate, cu nu mai puțin de trei remize. În celelalte partide gazdele au avut câștig de cauză, care și-au demolat adversarele. Bucuria a fost umbrită de faptul că alte patru partide nu au mai avut loc. Trei dintre ele s-au decis la masa verde pentru neprezentare, în timp ce o alta a fost amânată.

Cel mai spectaculos meci din prima etapă a ligii a V-a a fost cel în care FC Rapid Brodoc a dispus de FC Gloria Todirești cu 7 – 3, în Seria Vaslui I Vest. Prima repriză a fost destul de săracă în goluri, cu doar două marcate, ambele de FC Rapid Brodoc. Partea secundă a fost însă un adevărat festin pentru cei prezenți, cu alte opt reușite. FC Rapid Brodoc a turat motoarele și a defilat, marcând de alte cinci ori. Oaspeții au reușit doar să limiteze proporțiile dezastrului, reușind să învingă de două ori apărarea adversă. FC Vulturești a reușit și ea o prestație de zile mari, învingând cu 5 – 0 pe Unirea Alexandru Vlahuță. Scorul final a fost stabilit încă de la pauză. Tot trei puncte mai are în Seria I Vaslui Vest și Inter Sport Vaslui, care a învins la masa verde pe Voința Ștefan cel Mare, echipă care nu s-a prezentat la meci. Vulturul Bălteni și Viitorul Rebricea s-au anihilat reciproc, scor final 3 – 3. Ambele echipe au fost mai darnice în partea secundă, după ce la pauză era 1 – 1.

CS Victoria Muntenii de Jos este lider în Seria Vaslui II Est, după ce a învins de o manieră categorică pe Avântul Băcani, scor 5 – 1. Patru din cele șase goluri au fost marcate în prima repriză, la sfârșitul căreia scorul era 3 – 1. Viitorul Văleni și SC 2000 Lipovăț au luptat din răsputeri pentru cele trei puncte, însă meciul s-a terminat nedecis, scor 3 – 3. Ambele echipe au fost mai precaute în partea secundă, după ce la pauză era 2 – 2. Avântul Solești și Moara Domnească au terminat la egalitate, scor 2 – 2, cu toate golurile marcate în prima repriză. Meciul dintre Avântul Codăești și Steaua Ivești nu a mai avut loc, după retragerea din competiție a oaspeților. Aceeași situație s-a întâmplat și cu partida Atletico Vaslui – FC Ghergheleu, gazdele retrăgându-se din Liga a V-a. (George PROCA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: