Google+
Home » Sport » Vitis Șuletea își consolidează poziția de lider în Liga a IV-a. FC Vaslui a urcat pe doi

Vitis Șuletea își consolidează poziția de lider în Liga a IV-a. FC Vaslui a urcat pe doi

Etapa a doua a Ligii a IV-a, disputată sâmbătă și duminică, a fost foarte spectaculoasă. S-au marcat 33 de goluri în 6 partide, o medie de 5, 5 goluri marcate pe meci. Gazdele s-au impus de trei ori, oaspeții au avut câștig de cauză în două rânduri și o partidă s-a terminat la egalitate.

Vitis Șuletea a reușit să obțină un nou succes în etapa a doua a Ligii a IV-a, scor 2 – 0 în deplasare la Juventus Fălciu. Rezultatul face ca aceasta să ocupe în continuare fotoliul de lider, după ce a marcat de 9 ori în primele două etape și a primit un singur gol.

FC Vaslui a reușit și ea să obțină cele trei puncte și are un parcurs perfect în Liga a IV-a, după 4 – 1 cu Hușana Huși. Galben verzii s-au dezlănțuit în partea secundă, după ce la pauză scorul era 1 – 1.

Flacăra Muntenii de Jos rămâne pe podium, dar a coborât pe trei datorită faptului că a marcat mai puține goluri decât FC Vaslui. A învins în ultima etapă cu 4 – 2 pe Star Tătărani, într-o reeditare a partidelor din sezonul trecut al Ligii a V-a.

FC 2007 Gârceni a învins-o de o manieră categorică pe FDR Tutova, scor 2 – 6 și se anunță o candidată serioasă pentru primul loc, la finalul sezonului regulat. Racova Pușcași s-a împotmolit cu Sporting Bârlad și a reușit doar o remiză, scor 1 – 1. Rezultatul nu favorizează nici o echipă, însă îi afectează mult mai tare pe bârlădeni, care au remizat și în prima etapă. Cealaltă echipă din Bârlad, Atletic, a reușit în schimb să obțină toate cele trei puncte, primele din această ediție din campionat. A făcut-o în stil de campioană, administrând echipei Multim Perieni un sec 9 – 1. Bârlădenii aveau deja 6 – 0 la pauză. (George PROCA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: