Home / Administratie / Un bărbat a ajuns la Spitalul Bârlad în comă de gradul III după ce a căzut de pe bicicletă. Se cinstise peste măsură de Sfânta Mărie

Un bărbat a ajuns la Spitalul Bârlad în comă de gradul III după ce a căzut de pe bicicletă. Se cinstise peste măsură de Sfânta Mărie

În weekendul trecut, Compartimentul de Primire a Urgențelor (CPU) din Spitalul “Elena Beldiman” a înregistrat din nou cazuri de pacienți în stare de ebrietate sau victime ale agresiunilor din cauza consumului exagerat de alcool. Și cum să nu se înregistreze aceste cazuri, când au fost două sărbători, Sfânta Maria și Sfânta Ana!

Printre cazurile evaluate de medici s-a aflat și cel al unui bărbat de 49 de ani, din Muncelu, comuna Glăvănești, Bacău, care a ajuns la spital în comă. Bărbatul, aghesmuit, a pierdut controlul bicicletei cu care cobora dealul de la Muncelu către Dealu Morii și a fost găsit inconștient și plin de sânge de către un șofer aflat în zonă, în localitatea Dealu Morii. Pacientul a ajuns la spital cu ambulanța, de Sfânta Maria, pe 8 septembrie, la ora 23:00.

Pacientul, care din declarații rezultă că a căzut de pe bicicletă, se afla în comă de gradul 3 când a ajuns la spital, avea policontuzii, hemoragie subarahnoidiană, posttraumatică, de asemenea, avea fracturate trei vertebre și sternul îi era tasat. Probabil că s-a lovit în cădere cu ghidonul în piept”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului în relația cu mass – media.

Medicii bârlădeni care l-au examinat au considerat că trebuie să beneficieze de investigații suplimentare, așa că l-au trimis la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Vasile Pavăl nu mai vrea să fie surprins de prima ninsoare din această iarnă

Primăria Vaslui a declanșat pregătirile ...

Criza de constructori lovește și în proiectul Centrului Cultural Județean

de Dănuț CIOBANU Lucrările la ...

Vasile Ioniță, liderul Sindicatului din Transurb Vaslui, intră în greva foamei

de Dănuț CIOBANU De vineri, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: