Google+
Home » Invatamant » Peste o mie de copii din Bârlad au început anul școlar la Școala „Episcop Iacov Antonovici”

Peste o mie de copii din Bârlad au început anul școlar la Școala „Episcop Iacov Antonovici”

de Mihaela NICULESCU

Prima zi a anului școlar 2017 – 2018 a fost plină de emoții, atât pentru elevi cât și pentru cadrele didactice ale Școlii „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad, școala cu cel mai mare număr de elevi din județ. Chiar dacă spațiul în care a avut loc festivitatea a fost mai mic din cauza lucrărilor de construcție a sălii de sport din curtea școlii, elevi și profesori s-au bucurat în număr mare de momentul festiv, care a debutat cu slujba religioasă.

Printre cei mai emoționați s-au aflat și 98 de copii din clasa pregătitoare, care vor fi elevii școlii în următorii 9 ani.

Începem anul școlar cu încredere și speranța că vom oferi fiecărui elev ceea ce are nevoie. Sperăm ca lucrările sălii de sport să fie finalizate în curând, astfel încât orele de sport să se desfășoare în condiții optime, câte două clase simultan, într-un spațiu generos și bine dotat. Urez succes în noul an școlar celor 1.029 de elevi, dar și celor 64 de cadre didactice, dintre care 25 sunt învățători”, a declarat Mariana Balan, directoarea Școlii „Episcop Iacov Antonovici”.

Sala de sport, a cărei valoare este de 5,5 milioane de lei, este finanțată de Ministerul Dezvoltării Regionale, prin Compania Națională de Investiții. Lucrările de construcție au început pe 12 septembrie, anul trecut, și trebuiau finalizate pe 12 octombrie anul acesta. Din mai multe motive, lucrările sunt în întârziere așa că cel mai sigur sala va fi inaugurată pe 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: