Google+
Home » Sanatate » Un italian de 71 de ani a făcut infarct pe o stradă din Bârlad. Medicii au reușit să-l readucă la viață

Un italian de 71 de ani a făcut infarct pe o stradă din Bârlad. Medicii au reușit să-l readucă la viață

Un italian de 71 de ani a fost la un pas de moarte după ce a făcut un infarct pe o stradă din municipiul Bârlad. Bărbatul a fost readus la viață de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță în urma efectuării manevrelor de resuscitare.

Un bărbat de 71 de ani, din Italia, a ajuns în stare gravă la spital după ce a suferit un stop cardio-respirator în municipiul Bârlad. Italianul s-a prăbușit din picioare în timp ce mergea pe o stradă din apropierea cimitirului din localitate. Cel mai probabil, bărbatului i s-a făcut rău din cauza temperaturilor ridicate de afară. Trecătorii au observat incidentul și au sunat la numărul de urgență 112, în zonă fiind trimisă o ambulanță cu medic.

Bărbatul, de cetățenie italiană, a fost găsit în stop cardio-respirator. Conform procedurilor, s-au efectuat manevrele de resuscitare în urma cărora, din fericire, a fost repornită activitatea cardiacă a pacientului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, medicul Dan Ungureanu.

Angajații de la Ambulanță nu au reușit să afle ce anume căuta acel italian pe o stradă din municipiul Bârlad. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: