Home / Social / Altețele lor regale au participat în această seară, la Biserica Sfântul Dumitru, la slujba de priveghere a Gabrielei Duda

Altețele lor regale au participat în această seară, la Biserica Sfântul Dumitru, la slujba de priveghere a Gabrielei Duda

de Mihaela NICULESCU

Zi tristă pentru Casa Regală a României. Astăzi, de la ora 18, a început slujba de priveghere, ultima slujbă dinaintea înmormântării celei care a fost Gabriela Duda, mama Principelui Radu.

Profund îndurerate, altețele sale regale Principesa Margareta și Principele Radu al României au pășit în biserica Sfântul Dumitru, din Bârlad, unde a fost depus de ieri sicriul cu trupul neînsuflețit al Gabrielei Duda. Alături de altețele sale regale au mai participat la slujbă fratele Principelui Radu, Dan, alți membri ai Casei Regale, reprezentanți ai autorităților locale, printre care viceprimarul Roxana Feraru și consilierul Georgică Motrea, dar și reprezentanți ai CARP și ai Asociației Myosotis, care au adus coroane de flori.

Au participat la slujba de priveghere și foști colegi de școală și prietenii din copilărie ai Gabrielei Duda. Printre aceștia au ținut să fie alături de minunata lor colegă Liliana Sârbu, fostă colegă de la liceul Codreanu și Ionel Duma, coleg de școală primară la Școala 3, unde a învățat Gabriela Duda. Acesta a declarat pentru Est News: „Era o fată cu care nu prea se putea glumi în sensul în care o făceau băieții atunci. Era o fată înăltuță, subțirică, distinsă și iubită. Știa să împartă o vorbă bună pentru fiecare, vorbea foarte frumos, nu te puteai supăra pe ea niciodată. Era o fată cu caracter.”

Slujba de înmormântare a mamei Principelui Radu al României va avea loc mâine, începând cu ora 13, la biserica Sfântul Dumitru, unde de fapt a și fost botezat Principele Radu. Înmormântarea va începe la ora 14, în cimitirul Eternitatea.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Pensionarii vasluieni așteaptă cu nerăbdare majorarea pensiilor

Potrivit datelor primite de Casa ...

Ultima oră! Crimă la Pădureni!

O femeie de aproximativ 70 ...

Cimitirele din Bârlad vor avea arhivă electronică și vor fi mai bine păzite

Cele două cimitire din Bârlad ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: