Home / Sport / Sâmbătă, handbaliștii juniori I de la LPS Vaslui debutează în campionat

Sâmbătă, handbaliștii juniori I de la LPS Vaslui debutează în campionat

Handbaliștii juniori I de la LPS Vaslui vor întâlni sâmbătă, de la ora 17,00 LPS Suceava, într-un meci din prima etapă a Campionatului Național de handbal masculin pentru juniori I, 2017 – 2018. Vasluienii au ocazia de a-i vedea pe viu, jucătorii pregătiți de profesorul Virgil Bedicov evoluând pe teren propriu în prima etapă.

Vasluienii au avut câștig de cauză în ultima confruntare, pe 3 mai la Vaslui, scor 35 – 33. Și ultimele trei partide disputate de LPS Vaslui și LPS Suceava anul trecut au fost extrem de disputate, victoria fiind obținută la un singur punct diferență. În 2016 cele două formații și-au împărțit victoriile, ambele învingând în două rânduri pe teren propriu.

Celelalte meciuri programate sunt CS Știința Municipal Bacău – LPS Iași, LPS Roman – LPS Piatra Neamț, Școala nr. 3 Adjud – LPS Nadia Comăneci Onești.

Primul meci în deplasare al juniorilor I de la LPS Vaslui va fi la Onești, pe 23 septembrie. O săptămână mai târziu LPS Vaslui va primi vizita celor de la LPS Piatra Neamț. În etapa a patra vasluienii vor juca în deplasare la CSȘM Bacău, pe 7 octombrie. Pe 14 octombrie la Vaslui vor veni cei de la LPS Roman. Va urma o pauză până pe 1 noiembrie, când LPS Vaslui va întâlni în deplasare Școala nr. 3 Adjud. În ultima etapă a turului LPS Vaslui va primi vizita celor de la LPS Iași.

După tur vor avea loc două turnee de sală, în perioada 9 – 12 noiembrie și 1 – 3 decembrie. Returul va debuta pe 28 ianuarie și se va încheia pe 4 martie. La finalul sezonului regulat, primele patru clasate se vor califica la turneul semifinal. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: