Home / Sport / Sâmbătă, handbaliștii juniori I de la LPS Vaslui debutează în campionat

Sâmbătă, handbaliștii juniori I de la LPS Vaslui debutează în campionat

Handbaliștii juniori I de la LPS Vaslui vor întâlni sâmbătă, de la ora 17,00 LPS Suceava, într-un meci din prima etapă a Campionatului Național de handbal masculin pentru juniori I, 2017 – 2018. Vasluienii au ocazia de a-i vedea pe viu, jucătorii pregătiți de profesorul Virgil Bedicov evoluând pe teren propriu în prima etapă.

Vasluienii au avut câștig de cauză în ultima confruntare, pe 3 mai la Vaslui, scor 35 – 33. Și ultimele trei partide disputate de LPS Vaslui și LPS Suceava anul trecut au fost extrem de disputate, victoria fiind obținută la un singur punct diferență. În 2016 cele două formații și-au împărțit victoriile, ambele învingând în două rânduri pe teren propriu.

Celelalte meciuri programate sunt CS Știința Municipal Bacău – LPS Iași, LPS Roman – LPS Piatra Neamț, Școala nr. 3 Adjud – LPS Nadia Comăneci Onești.

Primul meci în deplasare al juniorilor I de la LPS Vaslui va fi la Onești, pe 23 septembrie. O săptămână mai târziu LPS Vaslui va primi vizita celor de la LPS Piatra Neamț. În etapa a patra vasluienii vor juca în deplasare la CSȘM Bacău, pe 7 octombrie. Pe 14 octombrie la Vaslui vor veni cei de la LPS Roman. Va urma o pauză până pe 1 noiembrie, când LPS Vaslui va întâlni în deplasare Școala nr. 3 Adjud. În ultima etapă a turului LPS Vaslui va primi vizita celor de la LPS Iași.

După tur vor avea loc două turnee de sală, în perioada 9 – 12 noiembrie și 1 – 3 decembrie. Returul va debuta pe 28 ianuarie și se va încheia pe 4 martie. La finalul sezonului regulat, primele patru clasate se vor califica la turneul semifinal. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: