Google+
Home » Justitie » Cu inspecția tehnică falsificată la Vama Albița

Cu inspecția tehnică falsificată la Vama Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la doi bărbați, ambii cu dublă cetățenie, română și moldovenească, care au prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autoturismele pe care le conduceau.

Vasile P., cu cetățenie română și moldoveneasca, în vârstă de 37, a încercat să intre în țară marți prin Vama Albița, conducând un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România. Ieri, în același punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, Simion C., cu cetățenie română și moldovenească, în vârstă de 45 de ani, conducând un autoturism marca Toyota Land Cruiser, înmatriculat în România.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor care atestau efectuarea inspecției tehnice periodice pentru autoturismele în cauză, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acestea nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unora autentice, fiind false.

În legătură cu cele constatate, cei doi bărbați au declarat că nu au cunoștință despre faptul că documentele prezentate la controlul de frontieră sunt false sau falsificate. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări, în ambele cauze, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: