Google+
Home » Sport » FC Vulturești și FC Rapid Brodoc se înfruntă pentru fotoliul de lider al Seriei Vaslui Vest din Liga a V-a de fotbal

FC Vulturești și FC Rapid Brodoc se înfruntă pentru fotoliul de lider al Seriei Vaslui Vest din Liga a V-a de fotbal

Iubitorii de fotbal din județul Vaslui vor avea parte sâmbătă de un meci extrem de important în configurația clasamentului Seriei Vaslui I Vest. Primele două clasate, FC Vulturești și FC Rapid Brodoc se vor înfrunta cu scopul de a consolida, respectiv cuceri poziția de lider.

Ambele au învins fără emoții în prima etapă. Cel mai spectaculos meci din prima etapă a ligii a V-a a fost cel în care FC Rapid Brodoc a dispus de FC Gloria Todirești cu 7 – 3. Prima repriză a fost destul de săracă în goluri, cu doar două marcate, ambele de FC Rapid Brodoc. Partea secundă a fost însă un adevărat festin pentru cei prezenți, cu alte opt reușite. FC Rapid Brodoc a turat motoarele și a defilat, marcând de alte cinci ori. Oaspeții au reușit doar să limiteze proporțiile dezastrului, reușind să învingă de două ori apărarea adversă. FC Vulturești a reușit o prestație de zile mari, învingând cu 5 – 0 pe Unirea Alexandru Vlahuță. Scorul final a fost stabilit încă de la pauză.

Celelalte patru echipe din Seria I Vaslui caută prima victorie din acest sezon. Vulturul Bălteni va juca în deplasare la FC Gloria Todirești. O victorie a oaspeților i-ar putea urca pe locul doi, datorită remizei obținute în prima etapă. Același scenariu e valabil și pentru Viitorul Rebricea, care primește vizita celor de la Avântul Zăpodeni.

FC Vulturești și FC Rapid Brodoc ocupă primele două locuri în Seria Vaslui I Vest, cu câte trei puncte. Pe trei și patru se află Vulturul Bălteni și Viitorul Rebricea, ambele cu un punct. Pe cinci și șase se clasează FC Gloria Todirești și Unirea Alexandru Vlahuță, cu zero puncte.

Liderul seriei II Vaslui Est, CS Victoria Muntenii de Jos, va întâlni în deplasare pe Avântul Codăești. Prima clasată a defilat în etapa inaugurală, în care a dispus de Avântul Băcani cu 5 – 1. (3 – 1). Avântul Codăești nu a disputat prima etapă deoarece avea meci programat cu Steaua Ivești, echipă care s-a retras din competiție.

Avântul Băcani, dornică să obțină primul rezultat pozitiv din competiție, va primi duminică vizita celor de la SC 2000 Lipovăț. ACS Moara Domnească și Viitorul Văleni vor căuta să se anihileze pentru a obține primul succes din acest sezon, după ce ambele au remizat în prima etapă.

FC Ghergheleu va disputa împotriva celor de la Avântul Solești prima partidă a lor din acest sezon al Ligii a V-a. În prima etapă au stat deoarece aveau meci programat cu Atletico Vaslui, echipă care s-a retras din competiție.

CS Victoria Muntenii de Jos ocupă primul loc în Seria II Vaslui Est, cu 3 puncte. Urmează patru echipe cu câte un punct: SC 2000 Lipovăț, Viitorul Văleni, Avântul Solești și ACS Moara Domnească. Lanterna roșie este Avântul Băcani, singura învinsă în primul act al seriei. (George PROCA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: