Home / Administratie / Smiley și Adriana Ochișanu, singurii artiști care vor cânta la Zilele Hușilor

Smiley și Adriana Ochișanu, singurii artiști care vor cânta la Zilele Hușilor

Solistul Smiley și interpreta de muzică populară Adriana Ochișanu vor fi singurii artiști care vor cânta la Zilele Hușilor, eveniment programat pe 8 octombrie. Comparativ cu anii din urmă, primăria nu și-a mai permis să aducă și alte nume sonore ale muzicii românești din cauza lipsei resurselor financiare.

Zilele Hușilor vor fi ceva mai sărace în acest an, cel puțin din punct de vedere al interpreților care vor urca pe scena din centrul municipiului. Astfel, pe 8 octombrie, la spectacolul organizat de către primărie, vor fi prezenți în ”orașul dintre vii” doar solistul Smiley și interpreta de muzică populară Adriana Ochișanu. Desigur, spectacolul va fi deschis, ca în fiecare an, de către Ansamblul ”Trandafir de la Moldova” Huși și se va încheia cu un foc de artificii, evident după evoluția lui Smiley.

Anul acesta nu ne-am permis să aducem și alți artiști din motive financiare. Este bine, totuși, că putem să ducem mai departe acest eveniment cultural și să oferim, măcar odată în an, astfel de momente de destindere pentru locuitorii municipiului”, ne-a declarat primarul municipiului Huși, Ioan Ciupilan.

Zilele Hușilor se vor deschide pe 7 octombrie, cu târgul meșterilor populari. A doua zi, pe lângă spectacol, primăria va oferi gratuit localnicilor, într-un cort militar, tradiționalele sarmale moldovenești. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

De anul viitor, bârlădenii ar putea să-și utilizeze cardul pentru cumpărăturile făcute la piață

Direcția pentru Administrarea Piețelor Parcărilor ...

Inconștient să fii, noroc să ai. Un bătrân a scăpat cu răni minore după ce a intrat cu Matiz-ul într-un tren

Un bătrân de 76 de ...

Zeci de legumicultori vasluieni și-au vândut roșiile în piețele din județ

Legumicultorii vasluieni au început să ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: