Google+
Home » Sport » Vitis Șuletea – FC Vaslui, capul de afiș al etapei a III-a a Ligii a IV-a

Vitis Șuletea – FC Vaslui, capul de afiș al etapei a III-a a Ligii a IV-a

Cele mai în formă echipă din liga a IV-a se vor înfrunta duminică, în cadrul etapei a III-a a Ligii a IV-a. Vitis Șuletea a reușit să obțină etapa trecută un succes în deplasare la Juventus Fălciu, scor 2 – 0. Are cea mai bună apărare din acest sezon, cu un singur gol primit în primele două etape și 9 marcate. FC Vaslui, ocupanta locului doi are cel mai bun atac, cu 10 reușite, primind cinci goluri. În etapa a doua a învins cu 4 – 1 pe Hușana Huși.

Un parcurs perfect până acum are și Flacăra Muntenii de Sus, cu opt goluri marcate și trei goluri primite. Muntenarii vor întâlni în deplasare Hușana Huși, echipa de pe locul șapte și dacă obține victoria va urca cel puțin un loc în clasament.

Ocupanta locului patru, FC Gârceni, va întâlni Juventus Fălciu, echipa de pe locul nouă, care a pierdut ambele meciuri disputate până acum. Clasamentul nu spune însă adevărul complet pentru că Juventus Fălciu a fost o competitoare redutabilă sezonul trecut, când a fost la patru puncte de play-off și a ținut în șah de mai multe ori primele clasate.

Racova Pușcași are șanse mari să urce în clasament pentru că întâlnește lanterna roșie Multim Perieni. Cum Racova Pușcași a marcat peste 100 de goluri sezonul trecut în Liga a V-a, partida ne va oferi cu siguranță o ploaie de goluri.

Atletic Club Bârlad va da piept cu Star Tătărani, în căutarea celei de-a doua victorii din acest sezon. Concitadina Sporting Bârlad va întâlni și ea o echipă care nu s-a regăsit în configurația sezonului trecut al Ligii a IV-a, FDR Tutova.

Trei echipe au câte șase puncte, în fruntea clasamentului Ligii a IV-a: Vitis Șuletea, FC Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus. Urmează FC 2007 Gârceni și Racova Pușcași cu câte patru puncte. Atletic Bârlad și Hușana Huși au câte trei puncte. Pe opt e Sporting Bârlad, cu două puncte. Urmează Juventus Fălciu, Star Tătărani, FDR Tutova și Multim Perieni, echipe ce nu au obținut niciun punct. (George PROCA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: