Google+
Home » Social » Accident provocat de un polițist de la Serviciul de Investigații Criminale al IPJ Vaslui, care a intrat cu mașina într-un taximetru

Accident provocat de un polițist de la Serviciul de Investigații Criminale al IPJ Vaslui, care a intrat cu mașina într-un taximetru

Un polițist din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Poliției Județene Vaslui este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă după ce a provocat un accident în Muntenii de Jos, la câțiva kilometri de municipiul reședință. Colegii polițistului i-au recoltat acestuia și probe biologice pentru a stabili dacă era băut în momentul producerii accidentului.

Ghinion pentru un polițist din Vaslui, care s-a trezit cu dosar penal pentru că a rănit cu mașina sa personală un taximetrist. Accidentul s-a petrecut în Muntenii de Jos, la scurt timp după ce agentul de 49 de ani a plecat din municipiul reședință. Intrat într-o depășire periculoasă, polițistul a fost orbit din față de luminile farurilor mașinii taximetristului pe care apoi l-a lovit frontal.

În urma accidentului, cei doi conducători auto au fost transportați la spital pentru investigații medicale. De asemenea, le-au fost prelevate mostre biologice de sânge pentru a se stabili dacă se aflau sub influența băuturilor alcoolice”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Vinovat de producerea accidentului, polițistul de la Serviciul de Investigații Criminale va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

One comment

  1. IONUT PREDA …..militianul a consumat ceva alcool pt. ca dumnealor au voie si a refuzat sa sufle in etilotest .

%d blogeri au apreciat: