Google+
Home » Invatamant » Și tu poți ajuta copiii din mediul rural să meargă la școală!

Și tu poți ajuta copiii din mediul rural să meargă la școală!

“Copilul tău merge la școală?! Vreau să merg și eu!” este sloganul prin care proiectul “Lasă-mă să merg la școală” dorește să se facă auzit. Acest proiect a luat naștere la data de 7 septembrie, prin intermediul unor liceeni din Bârlad, ce se implică activ, din dorința de a reuși să antreneze în procesul educativ copii din clasele 1-8 , din mediul rural, care provin din familii cu o situație financiară delicată.

Există momente în viață când simți nevoia să întorci zâmbetul și bucuria de care ai avut parte până la această vârstă, când îți dorești să oferi parte din bunătatea și împlinirea ta. Anne Morrow Lindbergh spunea “Nu poți răsplăti bunătatea. Poți doar, la rându-ți să fii bun cândva, undeva”. Aveți acum oportunitatea de a da dovadă de spirit civic și de a reuși să aduceți zâmbete pe chipul persoanelor din jur.

În acest sens s-au făcut cutii de colectare a donațiilor amplasate în bisericile și în școlile din municipiul Bârlad. Oamenii cu suflet mare sunt așteptați să doneze bani, îmbrăcăminte, încălțăminte sau rechizite, care vor reuși să le asigure elevilor strictul necesar de care au nevoie pentru a merge la școală.

Scopul proiectului constă în asigurarea unui sprijin pentru familiile beneficiarilor, creșterea stimei de sine și valorificarea binelui universal.

Proiectul “Lasă-mă să merg la școală” se desfășoară până pe 28 septembrie și este realizat în parteneriat cu Asociația ICY. Persoanele de contact care vă pot da mai multe detalii cu privire la proiect sunt Ștefania Bianca Oatu (0743 407 193), Oana Rotaru (0734 495 085) și Alina Iustina Ursu (0763 756 020).

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: