Google+
Home » Sport » Filiala Județeană Vaslui a Asociației Nevăzătorilor din România a organizat faza pe județ a Concursului național de table

Filiala Județeană Vaslui a Asociației Nevăzătorilor din România a organizat faza pe județ a Concursului național de table

Filiala Județeană Vaslui a Asociației Nevăzătorilor din România a organizat pe parcursul a cinci zile, în perioada 13 – 19 septembrie, concursul de table faza pe filială.

Concursul face parte din proiectul Dezvoltarea sportivă, socializarea și integrarea socială a persoanelor cu handicap vizual, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Vaslui. La concurs au participat 13 concurenți din localitățile Vaslui, Bârlad, Zorleni și Lipovăț.

Pe primul loc s-a clasat Cosmin Emilian Ivan. Deoarece din motive personale acesta nu poate participa la finala organizată în luna noiembrie de filiala Timiș județul nostru va fi reprezentat de următorul clasat, Mihăiță Olaru. Podiumul a fost completat de Aurel Spânache. Vasile Mînzu a impresionat și el, primind o diplomă de mențiune. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: