Home / Sport / FC Vulturești rămâne pe primul loc în Liga a V-a, după ce a învins principala adversară la promovare

FC Vulturești rămâne pe primul loc în Liga a V-a, după ce a învins principala adversară la promovare

Cap de afiș în etapa trecută a Ligii a V-a a fost partida dintre FC Vulturești și FC Rapid Brodoc, primele clasate din Seria Vaslui Vest. Liderul seriei s-a impus în cele din urmă cu 4 – 2. Echilibrul s-a rupt în partea secundă, după ce la pauză era 1 – 1.

Cea de-a doua etapă a Ligii a V-a a fost extrem de spectaculoasă, cu nu mai puțin de 55 de goluri marcate în nouă partide disputate, o medie de 6,1 goluri pe meci. Spectacolul a fost la el acasă, vasluienii iubitori ai fenomenului fotbal având parte de partide extrem de disputate. O singură partidă s-a terminat nedecis, însă la mare luptă. Gazdele au avut câștig de cauză, de trei ori, iar oaspeții au învins în alte cinci partide.

Seria Vaslui Vest a fost de-a dreptul spectaculoasă, cu 38 de goluri marcate în cinci partide. Un alt meci care a făcut deliciu publicului a fost cel dintre Unirea Negrești și Inter Sport Vaslui. Oaspeții aveau la pauză 7 – 0. Repriza secundă a fost câștigată la mare luptă de gazde, scor final 4 – 10. Un meci foarte disputat a fost cel dintre Unirea Alexandru Vlahuță și Voința Ștefan cel Mare. Gazdele aveau la pauză 3 – 1. Oaspeții au arătat însă mult mai bine în partea secundă, marcând două goluri. Unirea Alexandru Vlahuță a mai marcat și ea odată însă, adjudecându-și cele trei puncte. Prima repriză a meciului dintre Gloria Todirești și Vulturul Bălteni a fost una echilibrată, la pauze scorul fiind 2 – 3. Vulturul Bălteni a defilat însă în partea secundă, scor final 3 – 7. Avântul Zăpodeni a învins în alt meci Viitorul Rebricea, cu 1 – 0, în deplasare.

FC Vulturești ocupă primul loc în seria Vaslui Vest, cu 6 puncte. Pe podium urmează Vulturul Bălteni și Inter Sport Vaslui, cu 4 respectiv 3 puncte. Urmează alte trei echipe care au 3 puncte, FC Rapid Brodoc, Avântul Zăpodeni și Unirea Alexandru Vlahuță. Viitorul Rebricea e pe 7, cu 1 punct. Nu au nici un punct Voința Ștefan cel Mare, Unirea Negrești și FC Gloria Todirești.

Și liderul din Seria Vaslui Est a rămas același. CS Victoria Muntenii de Jos a învins în deplasare la Avântul Codăești, scor 3 – 6. Prima repriză a aparținut gazdelor care conduceau la pauză (3 – 2), care au cedat apoi inițiativa. FC Ghergheleu conducea la pauză cu 1 – 0 pe Avântul Solești dar a obținut în cele din urmă doar un punct, scor 2 – 2. ACS Moara Domnească a învins cu 2 – 0 pe Viitorul Văleni. Cu scor identic și-a adjudecat cele trei puncte și Avântul Băcani, cu SC 2000 Lipovăț.

CS Victoria Muntenii de Jos e pe primul loc în Seria Vaslui Vest, cu 6 puncte. Urmează, cu 4 puncte, SC 2000 Lipovăț și ACS Moara Domnească. Avântul Solești ocupă locul patru, cu 2 puncte. FC Ghergheleu și Viitorul Văleni au câte 1 punct. Avântul Codăești și Avântul Băcani nu au câștigat niciun punct. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Cupa Prieteniei la oină, găzduită de stadionul comunal din Pădureni

Stadionul comunal din Pădureni a ...

CL Vaslui va preda Ministerului Dezvoltării terenul pentru construirea unei baze sportive care va avea teren de fotbal omologat de UEFA SI FRF

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: