Google+
Home » Sport » Handbalistele junioare III au reușit o nouă victorie și sunt pe doi în campionat

Handbalistele junioare III au reușit o nouă victorie și sunt pe doi în campionat

LPS Vaslui a învins duminică în deplasare la CSH Art Galați, scor 22 – 26, în cadrul Campionatului Național de Handbal Juniori 3 Feminin. Vasluiencele au controlat partida de la un capăt la altul, la pauză având deja un avantaj confortabil de trei goluri, scor 10 – 13. Acestea au un parcurs perfect până acum și au maxim de puncte. În prima etapă LPS Vaslui a învins în deplasare la HC Buhuși, scor 28 – 30 (15 – 17).

Adversara vasluiencelor a fost destul de incomodă. În prima etapă gălățencele au făcut spectacol, învingând în deplasare la LPS Roman cu o diferență de 15 goluri, scor 19 – 34.

Vasluiencele au reușit să urce în clasament datorită remizei dintre LPS Iași și CSS Bacău, scor 24 – 24. Băcăuancele au făcut senzație în prima etapă, câștigându-și meciul disputat la o diferență de 19 goluri. Cu o victorie împotriva ieșencelor CSS Bacău ar fi depășit LPS Vaslui datorită golaverajului mai bun. Același scenariu ar fi avut loc și dacă învingeau ieșencele, care în prima etapă au câștigat la 10 goluri.

CS OK Sport Onești e singura echipă care a demonstrat că merită prima poziție în seria a 3-a. A învins în etapa a doua cu 30 – 17 în deplasare la LPS Piatra Neamț. În primul act al competiției a reușit să obțină toate punctele după ce a dispus cu 40 – 28 de CSS Tg. Neamț.

CS Ok Sport Onești ocupă prima poziție, cu 4 puncte și golaveraj +25. Pe doi se află LPS Vaslui, tot cu maxim de puncte și golaveraj +6. Completează podiumul CSS Bacău, cu 3 puncte și golaveraj +19. LPS Iași e pe patru, cu 3 puncte și golaveraj +10. Pe cinci în clasament e CSH Art Galați, cu 2 puncte. Tot atâtea puncte are și LPS Focșani. HC Buhuși, CSS Tg. Neamț, LPS Roman și LPS Piatra Neamț au 0 puncte.

LPS Vaslui va înfrunta duminică LPS Piatra Neamț, în deplasare. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: