Google+
Home » Justitie » Bagaje cu aromă de tutun

Bagaje cu aromă de tutun

Echipa comună de control din Punctul de Trecere a Frontierei Albița a descoperit luni 3.000 țigarete de proveniență Republica Moldova pe care un bărbat cu cetățenie română și moldovenească încerca să le introducă în țară, sustrăgându-le de la controlul de frontieră si ascunzându-le în bagajele personale.

Gheorghe C, în vârstă de 28 de ani, s-a prezentat luni la Vama Albița la volanul unui autoturism marca Toyota, înmatriculat în Italia. În baza analizei de risc efectuate, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comună de control, formată din lucrători vamali și polițiști de frontieră, a descoperit, ascunse în bagajele personale ale acestuia 3.000 țigarete, de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii țigărilor în valoare de 675 lei, indisponibilizarea autoturismului până la plata amenzii și sancționarea contravențională a persoanei cu amendă în valoare totală de 7.000 lei. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: