Home / Administratie / Vama Albița, ca după bombardament. Autoritățile caută soluții

Vama Albița, ca după bombardament. Autoritățile caută soluții

Punctul de Trecere a Frontierei Albița, cel mai important de pe granița de est a României, arată că după bombardament. Autoritățile caută soluții pentru asfaltarea celor câteva sute de metri de drum de la intrarea în țară dinspre Republica Moldova.

Coșmarul celor care intră în țară prin Vama Albița ar putea lua sfârșit cât de curând. Asta doar dacă întâlnirea de astăzi a factorilor de răspundere în cel mai important punct de trecere a frontierei de pe granița de est a României va avea vreun rezultat. În fapt, se caută soluții pentru asfaltarea celor câteva sute de metri de drum, unul foarte important, de altfel, și pentru județul nostru.

Am decis să avem o întâlnire cu prefectul de Iași, cu șefii din Vama Albița și cu reprezentanți ai Autorității Naționale de Administrare Fiscală. Trebuie să găsim soluții pentru că s-a ajuns în situația în care TIR-urile rămân suspendate din cauza gropilor din asfalt”, a declarat, marți, prefectul județului, Eduard Popica.

Prin Punctul de Trecere al Frontierei Albița, pe lângă sutele de mașini care tranzitează zilnic vama, sunt și sute de TIR-uri care vin sau se duc spre Republica Moldova, multe din acestea de transport combustibil. Paradoxal, drumul din Vama Leușeni arată mult mai bine decât cel de la noi din județ, în condițiile în care pretindem să suntem în Uniunea Europeană. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Zeci de porci din localitatea Cârja, uciși de autorități, după ce cazurile de pestă porcină s-au extins

Extinderea cazurilor de pestă porcină ...

Accident la Dragomirești provocat de un șofer cu mașină cu volan pe dreapta. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soț și soție, ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

%d blogeri au apreciat: