Google+
Home » Justitie » 3.000 țigarete ascunse în lada de scule a unei semiremorci

3.000 țigarete ascunse în lada de scule a unei semiremorci

Echipa comună de control din Punctul de Trecere a Frontierei Albița a descoperit joi 3.000 de țigarete de proveniență Republica Moldova pe care un cetățean român încerca să le introducă în țară, ascunse în lada de scule a semiremorcii, fără să le declare la controlul de frontieră.

Ion G., în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza județului Ilfov, a vrut să intre în țară conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un camion marca Volvo și o semiremorcă, ambele înmatriculate în România. În baza analizei de risc efectuate, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra vehiculelor, ocazie cu care echipa comună de control formată din lucrători vamali și polițiști de frontieră a descoperit ascunse în lada de scule a semiremorcii, 3.000 țigarete, de proveniență Republica Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii țigărilor în valoare de 675 lei, indisponibilizarea ansamblului de vehicule până la plata amenzii și sancționarea contravențională a lui Ion G. cu amendă în valoare de 7.000 lei”, a declarat inspector principal de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al S.T.P.F Vaslui. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: