Home / Invatamant / Peste 400 de elevi din zona Negrești, participanți la Săptămâna Europeană a Sportului

Peste 400 de elevi din zona Negrești, participanți la Săptămâna Europeană a Sportului

Peste 400 de elevi, de la mai multe școli din zona orașului Negrești, au participat la festivitatea de închidere a Săptămânii Europene a Sportului, eveniment marcat prin desfășurarea unor concursuri sportive în care s-au întrecut 27 de echipaje.

Sala Sporturilor din Negrești a fost gazda festivității de închidere a Săptămânii Europene a Sportului, eveniment aflat la a treia ediție în județul nostru. Prefațată de imnul de stat al României și imnul Uniunii Europene, activitatea a continuat cu un program de dansuri și unul de fitness de tip kongo-jumps. Partea cea mai consistentă a activității, la care au participat 27 de echipaje, a fost reprezentată de concursurile de ștafete și parcursuri aplicative, desfășurate pe niveluri de vârstă pentru școala primară, gimnazială și liceală. În final, au avut loc competiții sportive, la baschet și handbal, între elevii de liceu și cei de gimnaziu din orașul Negrești.

Atmosfera superbă a fost creată și animată de peste 400 de tineri, elevi ai unităților școlare din zona Negrești, respectiv Liceul „Nicolae Iorga”, Școala Gimnazială „Mihai David” Negrești, Școala Gimnazială „Gh. Cioată” Todirești, Școala Gimnazială „Mareșal Constantin Prezan” Dumești, Școala Valea Mare și Parpanița, Școala Gimnazială „Andone Cumpătescu” Rafaila, Școala Gimnazială „Nicolae Ciubotaru” Vulturești, Școala Gimnazială Băcești, școlile din Rebricea și Draxeni. Coordonată de profesor Elena Anușca-Doglan, președinta Asociației Județene Sportul pentru Toți, și de profesor Georgeta Boitan, de la Liceul „Nicolae Iorga” din Negrești, activitatea s-a bucurat de susținerea autorităților locale și județene și de prezența unui număr impresionant de participanți care au reușit să ofere o frumoasă pledoarie pentru sport și sănătate”, a declarat consilierul de imagine al Liceului ”N. Iorga” Negrești, Lucian Sava.

La finalul activității, prof. Elena Anușca-Doglan a informat participanții că, în Săptămâna Europeană a Sportului, au avut loc acțiuni în toate localitățile importante ale județului nostru. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Ziua Internațională a Alimentației a fost marcată de elevii liceului Tehnologic „A. I. Cuza” din Bârlad

Ziua Internațională a Alimentației, stabilită ...

Cine sunt președinții Consiliilor Școlare ale Elevilor din Bârlad?

Alegeri pentru președințiile Consiliilor Școlare ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: