Google+
Home » Justitie » Doi tineri din Valea Grecului au fost arestați după ce au vrut să violeze o minoră de 14 ani. Un al treilea este cercetat în stare de libertate

Doi tineri din Valea Grecului au fost arestați după ce au vrut să violeze o minoră de 14 ani. Un al treilea este cercetat în stare de libertate

Doi tineri în vârstă de 18, respectiv 20 de ani, din satul Valea Grecului, comuna Duda – Epureni, au fost arestați preventiv, iar unul, în vârstă de 16 ani, este cercetat în stare de libertate, urmând să fie evaluat din punct de vedere psihiatric, după ce ar fi sechestrat și ar fi încercat să violeze o fată de 14 ani.

“La numărul de urgență 112 a fost primit un apel cu privire la faptul că o fată în vârstă de 14 ani ar fi fost agresată și închisă într-o încăpere de trei tineri care ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu aceasta, împotriva voinței ei. Fiind vorba despre o minoră, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși”, a declarat, ieri, Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Pe numele celor trei tineri au fost întocmite dosare penale pentru tentativă de viol și lipsire de libertate în mod ilegal. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: