Google+
Home » Administratie » Liber la înscrierea pentru postul de manager la spitalul „Elena Beldiman”

Liber la înscrierea pentru postul de manager la spitalul „Elena Beldiman”

de Mihaela NICULESCU

Consiliul de Administrație al Spitalului „Elena Beldiman” a stabilit pentru luna noiembrie organizarea concursului pentru ocuparea postului de manager al instituției.

De pe 1 octombrie până pe 30 octombrie orice persoană care vrea să se înscrie în cursa pentru câștigarea scaunului de manager la spitalul bârlădean își poate depune dosarul, cu precizarea că trebuie să întrunească toate condițiile prevăzute de lege. Condiția de bază este să fie jurist, medic sau economist, cu studii de lungă durată. Susținerea proiectului de management este conform calendarului de organizare a concursului programată pentru 17 noiembrie, urmând ca pe 24 noiembrie să fie declarat câștigătorul, după soluționarea eventualelor contestații.

Concursul pentru postul de director medical și director de îngrijiri ar trebui să aibă loc la sfârșitul lunii noiembrie, după cum declara Daniela Borș, managerul spitalului, imediat după numirea oficială de către primarul Dumitru Boroș. La acest moment medicul ortoped Vladislav Aftene este director medical interimar, numit de managerul spitalului și acceptat prin dispoziția primarului. Acesta va ocupa funcția de director medical interimar până la organizarea concursului pe post sau după caz cel mult șase luni. La fel se va întâmpla și cu cu celălalt director al spitalului Beldiman, pentru că în această lună expiră mandatul Cristinei Sârbu, cea care este în momentul de față directorul de îngrijiri.

Comments

comments

About Tehno Redactor

2 comments

 1. Se inscrie cine vrea pentru postul de manager , ia cine iese in carti !
  E anormal ce se intampla. Din pacate pilele raman la putere . Din pacate acesta este motivul pentru care nu mergem in directia corecta .

  Spitalul acesta va muri , asa cum mor si cei care ajung in el.

  Aceasta dna Boros a mai fost in conducerea acestui spital, ce a schimbat sau cu ce a contribuit in buna functionare ? A intocmit solicitari pentru obtinere de fonduri ?? A fost in deplasari sa obtina fonduri ? A verificat aprovizionarea acestui spital daca se face de la furnizorii cu preturile competitive ? etc.
  Deci stia la ce se inhama acum .
  Trebuie sa aveti rezultate doamna , nu sa figurati doar in analele acestui spital ca manager pe vremea lui….

  Vom vedea .

 2. E o gluma??? hai ma chiar e pe bune ??? sau am se scoate la concurs sacunul doamnei Bors cu adevarat???? acum se legalizeaza!!! am inteles asa trebuie ca sa fie bine sa nu fie rau!!!!! Si la uu lasati-ma sa ghicesc vine doamna Sirbu !!!!evident se scoate post la concurs!!!!

%d blogeri au apreciat: