Google+
Home » Invatamant » Olimpicii bârlădeni vor fi premiați în cadrul ”Galei laureaților din educație”

Olimpicii bârlădeni vor fi premiați în cadrul ”Galei laureaților din educație”

de Mihaela NICULESCU

Elita elevilor bârlădeni va fi premiată vineri, 7 octombrie, de la orele 16.00, în sala Teatrului “Victor Ion Popa”, cu ocazia Zilei Internaționale a Educației, care se sărbătorește astăzi.

Festivitatea de recunoaștere a performanței elevilor olimpici, care s-au întors de la fazele naționale cu rezultate deosebite, este pentru al doilea an consecutiv organizată cu implicarea Primăriei Bârlad. Consiliul Local a aprobat pentru acest eveniment 24.000 lei, bani cu care vor fi asigurate premiile din cadrul ”Galei laureaților din educație”.

Câștigătorii premiilor I vor primi câte 1.000 lei, ai premiilor II câte 800 lei, ai premiilor III câte 600 lei, iar cei care au obținut mențiuni vor primi câte 400 lei. În urma centralizării rezultatelor olimpicilor vor fi acordate patru premii I, un premiu II, șase premii III și 29 de premii speciale și mențiuni pentru elevii care s-au remarcat în anul școlar 2016 – 2017. Deși inițial fuseseră luați în calcul și profesorii care i-au pregătit pe acești merituoși elevi s-a renunțat la idee din lipsă de fonduri. La evenimentul de vineri sunt așteptați reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, consilieri locali, reprezentanți ai conducerii Primăriei, dar și părinții și prietenii elevilor din elita școlară bârlădeană.

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: