Google+
Home » Sport » FC Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus caută să se distanțeze în premieră în fruntea clasamentului Ligii a IV-a

FC Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus caută să se distanțeze în premieră în fruntea clasamentului Ligii a IV-a

FC Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus luptă umăr la umăr, neînvinse, pentru supremație în Liga a IV-a de fotbal. Primele două clasată au avut un parcurs perfect până acum și au un punctaj maxim după disputarea a cinci etape.

FC Vaslui are șansele cele mai mari pentru că va întâlni sâmbătă, de la ora 17.00, lanterna roșie FDR Tutova, care a pierdut toate partidele jucate. Flacăra Muntenii de Sus va întâlni Sporting Bârlad, duminică, de la ora 15.00. Muntenarii vor trebui să abordeze partida cu precauție deoarece bârlădenii au pierdut doar două partide până acum și deși sunt pe locul 10 au golaveraj pozitiv.

Ambele au reușit până acum trei victorii în deplasare și au întâlnit până acum ocupantele locurilor 4, 5, 6 și 11. Diferența o face că FC Vaslui a mai dat piept cu Sporting Bârlad, ocupanta locului 10 în timp ce Flacăra Muntenii de Sus a mai jucat cu Multim Perieni, ocupanta locului 8.

Ocupanta locului trei, Racova Pușcași, va trebui să învingă pe Juventus Fălciu pentru a rămâne în fruntea clasamentului. Vitis Șuletea va întâlni pe teren propriu formația Multim Perieni. FC 2007 Gârceni va întâlni în deplasare pe Atletic Bârlad, o adversară incomodă. Hușana Huși ar trebui să obțină toate cele trei puncte din confruntarea cu Star Tătărani, care a reușit doar o remiză până acum.

FC Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus ocupă primele două locuri în Liga a IV-a, cu câte 15 puncte (golaveraj +11 / +8). Racova Pușcași e pe trei, cu doar 10 puncte, dar se poate lăuda cu cel mai bun atac, cu aproape patru goluri marcate pe meci. Urmează Vitis Șuletea, cu 9 puncte . Pe cinci și șase se clasează Hușana Huși și Juventus Fălciu, cu câte 7 puncte. Juventus Fălciu și Multim Perieni au câte 6 puncte. Pe 9 și 10 sunt echipele bârlădenilor, Atletic și Sporting, ambele cu câte 5 puncte. Star Tătărani e pe 11 cu un singur punct. Lanterna roșie Multim Perieni nu are nici un punct și ca urmare are un golaveraj dezastruos, 9 – 35. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: