Google+
Home » Justitie » Căruțași, bicicliști, șoferi și pietoni, ”amendați” de polițiști cu pliante, în Săptămâna Prevenirii Criminalității

Căruțași, bicicliști, șoferi și pietoni, ”amendați” de polițiști cu pliante, în Săptămâna Prevenirii Criminalității

Zeci de căruțași, bicicliști, șoferi și pietoni din județ au fost ”amendați” cu pliante și sfaturi de către polițiștii ieșiți în trafic pentru a marca Săptămâna Prevenirii Criminalității cu specific rutier. Participanții la trafic au primit sfaturi cu privire la modul cum trebuie să se comporte atunci când circulă pe drumurile publice, indiferent de calitatea pe care o au.

Săptămâna Prevenirii Criminalității s-a încheiat cu o acțiune desfășurată de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vaslui și birourilor municipale. Astfel, agenții și ofițerii rutieriști au ieșit în stradă pentru a oferi sfaturi șoferilor, căruțașilor, bicicliștilor și pietonilor cu privire la modul cum trebuie să se comporte în trafic pentru a nu cădea victime accidentelor. Pe lângă pliantele oferite, participanților la trafic li s-a atras atenția cu privire la respectarea tuturor regulilor de circulație.

Acordăm continuu o atenție deosebită pietonilor, bicicliștilor și căruțașilor, prin disciplinarea și, evident, responsabilizarea acestora, având în vedere riscul rutier crescut în rândul lor. Astfel, am încercat să marcăm Săptămâna Prevenirii Criminalității cu specific rutier prin echiparea regulamentară a unei căruțe și a unei biciclete ca și model de circulație pe drumurile publice”, ne-a declarat șeful Biroului Drumuri Naționale și Europene (BDNE) Vaslui, subcomisar Sergiu Anton.

În sprijinul polițiștilor de BDNE a venit și șeful Compartimentului Prevenire din cadrul Poliției Județene Vaslui, comisarul Nelu Macovei, care a oferit pliante participanților la trafic. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: