Home / Sport / Rugbyștii U17 de la CSS Bârlad au debutat cu victorie

Rugbyștii U17 de la CSS Bârlad au debutat cu victorie

CSS Bârlad a învins, sâmbătă, cu 17 – 13, pe CS Cleopatra Mamaia în etapa a doua Diviziei Naționale de Juniori U17. A fost prima partidă disputată sezonul acesta în cadrul competiției, după ce în prima etapă au stat. Victoria bârlădenilor a fost obținută în fața unui adversar incomod, care a reușit să obțină punctul bonus în ambele partide disputate.

LPS Focșani a obținut și ea prima victorie sâmbătă, scor 41 – 0 cu SCM Gloria Buzău. CT Dinescu Golescu a dispus de C.N.A.V cu 29 – 17. CSM București a stat.

CSS Bârlad U17 ocupă locul 5, cu patru puncte, pentru că nu a obținut bonusul ofensiv. Lideră neînvinsă este formația C.T Dinicu Golescu, cu 10 puncte și două puncte bonus obținute. Pe locul doi este CS Cleopatra Mamaia, cu șase puncte. Urmează CSM București și LPS Focșani, cu câte cinci puncte. Bucureștenii au, la fel ca bârlădenii, un meci mai puțin disputat. Pe ultimele locuri, fără punct obținut, sunt C.N.A.V și SCM Gloria Buzău.

CSS Bârlad va întâlni în cadrul etapei a treia a DNJ U17 pe C.T Dinicu Golescu, ocupanta primului loc, pe 21 octombrie. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: