Google+
Home » Social » Una din clasele promoției 1987 a Liceului ”Ștefan Procopiu” Vaslui, revedere după 30 de ani

Una din clasele promoției 1987 a Liceului ”Ștefan Procopiu” Vaslui, revedere după 30 de ani

Foștii absolvenți ai uneia din clasele promoției 1987 a Liceului ”Ștefan Procopiu” Vaslui s-au reîntâlnit în sala de clasă la 30 de ani de la terminarea clasei a XII-a. După strigarea catalogului și depănarea amintirilor, foștii colegi au petrecut la un restaurant din frumosul parc Copou din Vaslui.

Așa cum rar se mai întâmplă în ultimii ani, o parte din absolvenții clasei a XII-a C, promoția 1987, au reușit să se reîntâlnească la școală, la 30 de ani de când fiecare a pornit pe drumul său în viață. Chiar dacă au venit doar jumătate plus unu dintre absolvenți, respectiv 20 de persoane, unii ajungând și din străinătate, revederea a fost una emoționantă, așa cum se întâmplă, de altfel, la astfel de momente. Pe lângă foștii absolvenți, la întâlnirea de trei decenii au fost prezenți și o parte din profesori: Tinca Munteanu, Vica Vintilă și Nicolae Ionescu, ultimul fiind și cel care a strigat catalogul.

După zeci de minute în care fiecare și-a spus împlinirile din viață ori s-au povestit din întâmplările frumoase, unele amuzante, din timpul liceului, foștii absolvenți și-au făcut fotografia de grup în fața Liceului ”Ștefan Procopiu” Vaslui. Ziua revederii s-a încheiat, așa cum este firesc pentru un astfel de eveniment, cu o petrece la un restaurant din parcul Copou din municipiul Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: