Google+
Home » Sport » ACS Moara Domnească a ratat desprinderea în fruntea seriei Est a Ligii a V-a

ACS Moara Domnească a ratat desprinderea în fruntea seriei Est a Ligii a V-a

Echipa de fotbal ACS Moara Domnească a scăpat printre degete victoria cu FC Ghergheleu, meci din cadrul seriei Est a Ligii a V-a, în care a condus la pauză cu 2 – 0. Partida a fost extrem de spectaculoasă în partea secundă, când s-au marcat alte șase goluri, iar FC Ghergheleu a pus stăpânire pe joc. S-a terminat 4 – 4, avantaj care o avantajează pe ocupanta locului doi, CS Victoria Muntenii de Jos, care are cu doar două puncte mai puțin și două partide mai puțin disputate. În această etapă trebuia să joace la Viitorul Văleni, dar partida a fost amânată. Cele două formații sunt singurele echipe neînvinse până acum. Liderul Moara Domnească a înregistrat trei victorii și două remize, în timp ce CS Victoria Muntenii de Jos are un parcurs perfect, cu trei victorii obținute din tot atâtea partide disputate.

Completează podiumul SC 2000 Lipovăț, care a învins cu 2 – 1 pe Avântul Codăești. Câștigătoarea celor trei puncte a fost decisă în partea secundă, după ce la pauză era 0 – 0.

Avântul Solești a ratat șansa de a ieși din subsolul clasamentului după ce a remizat, scor 1 – 1, cu lanterna roșie Avântul Băcani. Pentru ultima clasată a fost primul rezultat pozitiv obținut în acest sezon.

Pe primul loc în seria Est a Ligii a V-a este ACS Moara Domnească, cu 11 puncte. Urmează în clasament CS Victoria Muntenii de Jos și SC 200 Lipovăț, cu câte 9 puncte. Pe patru și cinci sunt Viitorul Văleni și FC Ghergheleu, cu 5, respectiv 4 puncte. Pe șapte și opt sunt Avântul Codăești și Avântul Băcani, ambele cu un punct.

Voința Ștefan cel Mare a obținut duminică primele puncte în seria Vest a Ligii a V-a, după un meci extrem de disputat, în care s-au marcat șapte goluri. După ce a intrat la pauză cu avantaj minim, scor 2 – 1, a trebuit să lupte din răsputeri pentru a avea câștig de cauză împotriva formației FC Gloria Todirești. A învins în cele din urmă cu 4 – 3. Același scenariu a avut loc și la înfruntarea dintre Unirea Negrești și Viitorul Rebricea, doar că au învins oaspeții. Viitorul Rebricea conducea la pauză cu 1 – 0, însă a trebuit să se întrebuințeze serios pentru a câștiga partida pentru că în partea secundă ambele formații au marcat de trei ori. Partidele Vulturul Bălteni – Unirea Alexandru Vlahuță, Avântul Zăpodeni – FC Rapid Brodoc și Inter Sport – FC Vulturești au fost amânate.

Lider în seria Vest a Ligii a V-a este FC Vulturești, care are 12 puncte și a reușit un parcurs perfect până acum, cu patru victorii după tot atâtea meciuri disputate. Urmează trei formații cu câte 9 puncte: Inter Sport Vaslui, FC Rapid Brodoc și FC Gloria Todirești. Pe cinci e Viitorul Rebricea cu 7 puncte, urmată de Unirea Negrești, care are 6. Pe locurile 7 – 9 sunt trei formații cu 3 puncte: Voința Ștefan cel Mare, Avântul Zăpodeni și Unirea Alexandru Vlahuță. Vulturul Bălteni e pe 10, cu 1 punct. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: