Home / Justitie / Autoturisme radiate din circulație de autoritățile olandeze și belgiene descoperite în Albița
Picture taken 12 December 2006 shows a general view of the Romanian custom point with Moldova, Albita (360km east from Bucharest). 01 January 2007, Romania will become the east border of EU as it will join the EU with its neighbour Bulgaria. AFP PHOTO/DANIEL MIHAILESCU

Autoturisme radiate din circulație de autoritățile olandeze și belgiene descoperite în Albița

Polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la doi moldoveni care conduceau autoturisme radiate din circulație de autoritățile din Olanda, respectiv, din Belgia.

Denis S, în vârstă de 33 de ani a încercat să iasă din țară vineri, la volanul unui autoturism marca Honda, înmatriculat în Olanda. Duminică, Arcadie L., în vârstă de 41 de ani, a vrut și el să părăsească România, conducând un autoturism marca Toyota, înmatriculat în Belgia. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismele în cauză, lucrătorii vamali au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că ambele autoturisme au fost radiate din circulație de autoritățile din Olanda, începând cu data de 14 iunie 2017 respectiv de autoritățile din Belgia, începând cu data de 22 august 2017.

Cu privire la cele constatate, bărbații au declarat că au achiziționat autoturismele și că nu aveau cunoștință despre faptul că nu mai aveau drept de circulație începând cu data cumpărării lor.

În ambele cazuri, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat . (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Incendiu la grădinița din Pribești. Copiii au fost mutați în școala din localitate

Clădirea grădinițel din localitatea Pribești ...

Un tânăr fără permis a dărâmat cu mașina gardul unei case din Vaslui. Ulterior, a încercat să păcălească polițiștii

Un tânăr de 28 de ...

Carambol între trei mașini, în fața Spitalului Județean Vaslui. Șoferul vinovat, lăsat fără permis și amendat

Trei mașini au fost implicate ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: