Google+
Home » Sport » FC Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus rămân cu maxim de puncte în Liga a IV-a, dar galben – verzii și-au îmbunătățit considerabil golaverajul

FC Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus rămân cu maxim de puncte în Liga a IV-a, dar galben – verzii și-au îmbunătățit considerabil golaverajul

Primele clasate din Liga a IV-a, FC Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus, continuă să aibă un parcurs perfect în competiție după ce au obținut cele trei puncte și în etapa a 6-a.

FC Vaslui are atuul golaverajului, după ce a zburdat pe teren în partida de sâmbătă. Doar opt minute au trecut fără gol marcat, până când Bogdan Moroșan avea să își înceapă recitalul și marca din pasa lui Agache. La pauză FC Vaslui conducea deja cu un scor liniștitor pe FDR Tutova, 5 – 0. Asta nu a făcut ca jocul lor să fie mai puțin entuziasmant în repriza secundă ci dimpotrivă aceștia au turat motoarele, marcând alte 9 goluri, fără a primi vreunul. Scorul final de 14 – 0 le asigură liniștea în cazul în care ocupanta locului doi va continua să țină aproape și vor avea același număr de puncte.

Bogdan Moroșanu a fost senzațional, cu nu mai puțin de cinci goluri marcate. Au mai reușit câte o dublă pentru pentru FC Vaslui, sâmbătă, Alin Abuzătoaie, Cezar Ionuț, Cătălin Solomon și Andrei Palade.

“Galben verzii” au fost de-a dreptul devastatori în acest sezon, când au marcat până acum de 32 de ori, adică o medie de peste 5 goluri pe meci. Au stat bine și pe faza defensivă, primind doar șapte goluri.

Flacăra Muntenii de Sus a reușit un nou succes, împotriva celor de la Sporting Bârlad, însă de o manieră mai puțin categorică. Muntenarii au obținut cele trei puncte în partea secundă, când au marcat unicul gol al partidei.

Racova Pușcași continuă și ea forma bună arătată până acum și completează podiumul, după un meci de infarct cu Juventus Fălciu. Gazdele au întors scorul după ce erau conduse la pauză, scor 1 – 2, pentru a câștiga cu 3 – 2.

Vitis Șuletea s-a distrat și ea, în deplasare la Multim Perieni, scor 2 – 10. Meciul a fost extrem de disputat însă în prima repriză, la finalul căreia Vitis conducea cu 3 – 2. A urmat însă dezastrul pentru gazde, care au fost umilite.

Hușana Huși și-a făcut meciul ușor în deplasare la Star Tătărani și a învins cu 4 – 0 după ce a marcat câte două goluri în fiecare repriză.

Meciul dintre Atletic Club Bârlad și FC 2007 Gârceni a fost amânat.

FC Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus ocupă primele două locuri în Liga a IV-a, cu câte 18 puncte (golaveraj +11 / +8). Racova Pușcași e pe trei, cu doar 13 puncte, dar se poate lăuda cu al doilea cel mai bun atac, cu aproape patru goluri marcate pe meci. Urmează Vitis Șuletea, cu 12 puncte . Pe cinci și șase se clasează Hușana Huși și FC 2007 Gârceni, cu 10, respectiv 7 puncte. Urmează două echipe cu câte 6 puncte: Juventus Fălciu și Multim Perieni. Pe 9 și 10 sunt echipele bârlădenilor, Atletic și Sporting, ambele cu câte 5 puncte. Star Tătărani e pe 11 cu un singur punct. Lanterna roșie Multim Perieni nu are nici un punct și ca urmare are un golaveraj dezastruos, 9 – 49. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: