Google+
Home » Sanatate » Un bărbat de 78 de ani din Găgești și-a rupt coastele după ce a căzut din nuc

Un bărbat de 78 de ani din Găgești și-a rupt coastele după ce a căzut din nuc

Ghinion mare pentru un localnic din Găgești, Vaslui. Vineri seară bărbatul a fost adus cu ambulanța la spitalul Elena Beldiman din Bârlad, după ce a căzut din nuc.

Bărbatul, în vârstă de 78 ani, a vrut să culeagă roadele nucului din curtea sa dar a alunecat pe o creangă, s-a dezechilibrat și s-a prăbușit la pământ. „Pacientul din Găgești a suferit politraumatisme prin cădere, multiple facturi vertebrale, multiple fracturi costale, dar și o fractură de bazin. Inițial a fost internat la Terapie intensivă, dar apoi a fost transferat la secția Ortopedie unde se află acum, sub supraveghere medicală, în stare stabilă”, a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul mass media în relația cu spitalul „Beldiman”.

Bătrânul este imobilizat, iar recuperarea să se va face extrem de greu având în vedere vârsta înaintată. Spitalul bârlădean înregistrează anual astfel de cazuri de pacienți care se aleg cu traumatisme prin cădere în perioada culesului nucilor. De multe ori consecințele neatenției au pus viața oamenilor în pericol, unii intrând chiar în comă după ce s-au lovit puternic la cap. Din fericire bărbatul din Găgești a supraviețuit și se reface acum pe patul din spital. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: