Google+
Home » Justitie » Utilaj căutat de autoritățile spaniole, depistat la Vama Albița

Utilaj căutat de autoritățile spaniole, depistat la Vama Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat vineri la controlul de frontieră și reținut pentru continuarea cercetărilor un utilaj marca Bobcat care figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare în Spania.

Cetățeanul moldovean Sergiu S., în vârstă de 33 de ani, a vrut să treacă frontiera conducând un ansamblu de vehicule format din autocamion și remorcă, ambele înmatriculate în Republica Moldova, transportând în remorcă un utilaj marca Bobcat. La controlul de frontieră, polițiștii au constatat că utilajul în cauză figurează în bazele de date ca „bun căutat pentru confiscare”, semnalare introdusă de Spania.

Cu privire la aspectele constatate, Sergiu S. a declarat că a preluat utilajul în cauză din Romania, la solicitarea patronului firmei de transport al cărei angajat este pentru a-l transporta în Republica Moldova și că nu are cunoștință despre faptul că utilajul este implicat în vreun litigiu.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar utilajul, în valoare de 21.150 lei, a fost reținut la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui în vederea continuării cercetărilor. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: