Home / Sport / Duel vasluian în Campionatul național de handbal pentru juniori 2

Duel vasluian în Campionatul național de handbal pentru juniori 2

Campionatul național de handbal pentru juniori 2 a programat mâine o partidă între două formații de handbaliști de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui.

Handbaliștii juniori 2 de la LPS Vaslui 2 (născuți în 2002), pregătiți de profesorii Liviu Gugleș și Alexandru Zaharia au 6 puncte și sunt la egalitate de puncte cu ultima clasată pe podium, CSS Bacău. Doar patru goluri le desparte, băcăuanii având golaveraj +1, iar vasluienii -3. În etapa precedentă vasluienii au dispus vineri de LPS Roman, scor 28 – 21. LPS Vaslui 2 a zburdat pe teren, mai ales în prima repriză, la sfârșitul căreia aveau avantaj de 11 goluri, scor 17 – 6. Au evoluat pentru LPS Vaslui Matei Luncanu, Ionuț Tănase (portari), Sorin Potorac, Octavian Popovici, Florin Ciurescu, Ștefan Oțel, Adrian Matei, Radu Hordilă, Iulian Artene, Răzvan Gându, Eduard Radu, Ionuț Morărașu, Andrei Faur, Andrei Jigoreanu, Victor Toma și Răzvan Chiratcu.

LPS Vaslui 1, pregătită de profesorul Laurențiu Cozma, a stat etapa trecută. Are doar patru puncte, motiv pentru care e doar pe cinci, dar are un meci mai puțin disputat. Ultimul meci disptuat de LPS Vaslui 1 a fost tot împotriva celor de la LPS Roman, pe care a învins-o cu 27 – 22 (12 – 10).

În fruntea seriei A a Campionatului național de handbal pentru juniori 2, din care fac parte cele două echipe ale LPS Vaslui, sunt CS Știință Municipal Bacău și LPS Suceava, ambele cu 8 puncte după patru partide disputate. LPS Iași și LPS Piatra Neamț, ambele cu 4 puncte, caută să depășească în clasament formațiile vasluiene. Pe 8 și 9 sunt mult mai modestele CSU Suceava și LPS Roman, fără punct obținut până acum. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

CL Vaslui va preda Ministerului Dezvoltării terenul pentru construirea unei baze sportive care va avea teren de fotbal omologat de UEFA SI FRF

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

În perioada 27 – 29 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: