Home / Sport / Handbalistele junioare II de la LPS Vaslui joacă sâmbătă la Piatra Neamț

Handbalistele junioare II de la LPS Vaslui joacă sâmbătă la Piatra Neamț

LPS Vaslui va înfrunta sâmbătă, de la ora 13.30, pe LPS Piatra Neamț, în cadrul etapei a treia a Campionatului Național de handbal junioare II. Sportivele pregătite de profesorul Costică Crăciun sunt în cărți pentru etapa semifinală momentan. Ocupă locul trei, ultimul calificabil, după ce a învins pe LPS Suceava cu 29 – 24 în prima etapă și a remizat apoi cu HC Buhuși, scor 26 – 26.

Nemțencele au reușit o singură victorie, etapa trecută, scor 19 – 16 în deplasare la HC Comănești. Acestea au fost însă o nucă tare în prima etapă, când au ținut în șah liderul LPS Iași, scor 22 – 24.

E de așteptat ca LPS Iași să continue să ocupe fotoliul de lider după această etapă, când probabil va reuși un galop de sănătate cu lanterna roșie HC Comănești. HC Buhuși are și ea mari șanse să obțină două puncte din confruntarea cu LPS Suceava, ocupanta locului cinci, care a pierdut ambele partide disputate până acum.

LPS Iași e pe primul loc în seria A din Campionatul Național de handbal junioare II, cu 4 puncte. E urmată de HC Buhuși și LPS Vaslui, ambele cu câte 3 puncte. Ocupanta locului doi are golaveraj +12, în timp ce vasluiencele au golaveraj +5. LPS Piatra Neamț are 2 puncte. Urmează LPS Suceava și HC Comănești, cu 0 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: